Libnet.ro
UNICEF

14:15

Ministrul Sanatatii: Cardul de sanatate este cheia de acces in sistem. Este un ajutor esential pentru eficientizarea banului in sistem (VIDEO)

B1 B1,
Ministrul Sanatatii: Cardul de sanatate este cheia de acces in sistem. Este un ajutor esential pentru eficientizarea banului in sistem (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu a declarat luni in emisiunea Ultimul cuvant de pe B1 TV ca prin introducerea cadrului de sanatate se vor putea verifica mult mai usor datele din sistem si ca. continuă pe B1

IRLANDA: Ministrul Sanatatii a recunoscut ca este homosexual

Leo Varadkar, in varsta de 36 de ani, ministrul Sanatatii din Irlanda, membru important al partidului Fine Gael aflat la putere, a anuntat, intr-un interviu pentru Radioteleviziunea nationala irlandeza RTE ca este homosexual. Sunt homosexual. Nu este un secret, dar nici ceva ce nu stie toata lumea, neaparat, ci un lucru despre care nu am vorbit in mod public anterior.

Ministrul Culturii, Ionut Vulpescu: Este timpul ca omul de cultura sa-si reocupe locul de prim-plan in societatea noastra

Ziua Culturii Nationale a fost sarbatorita anul acesta printr-un un eveniment grandios, organizat la Ateneul Roman, acolo unde Orchestra Romana de Tineret dirijata de Cristian Mandeal si Corul de camera Preludiu condus de Voicu Enachescu au concertat, in aplauzele publicului numeros. in deschidere, ministrul Culturii, Ionut Vulpescu, a tinut un discurs in care a subliniat importanta omului de cultura.

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )