Libnet.ro
UNICEF

17:30

Ministrul Sanatatii, despre costurile operatiei efectuate de Victor Ponta in Turcia: Banuiesc ca le suporta domnia-sa

B1 B1,
Ministrul Sanatatii, despre costurile operatiei efectuate de Victor Ponta in Turcia: Banuiesc ca le suporta domnia-sa

Costurile operatiei efectuate de premier in Turcia vor fi suportate integral de Victor Ponta, a declarat luni ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, scrie Mediafax. Ministrul a mai precizat ca nu are nicio. continuă pe B1

Nicolae Banicioiu, despre costurile operatiei efectuate de Victor Ponta in Turcia: Banuiesc ca le suporta domnia-sa

Costurile operatiei efectuate de premier in Turcia vor fi suportate integral de Victor Ponta, a declarat luni ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, scrie Mediafax. Ministrul a mai precizat ca nu are nicio.

Ce spune ministrul Sanatatii despre cine va plati operatia lui Ponta din Turcia

Nicolae Banicioiu a declarat, luni ca toate costurile operatiei efectuate de premier in Turcia vor fi suportate integral de Victor Ponta, ministrul neavand nicio informatie cu privire la faptul ca seful Executivului ar intentiona sa deconteze din costuri in tara.

Ministrul Sanatatii nu stie daca Ponta isi va plati singur operatia din Turcia

Nicolae Banicioiu a declarat, luni ca toate costurile operatiei efectuate de premier in Turcia vor fi suportate integral de Victor Ponta, ministrul neavand nicio informatie cu privire la faptul ca seful Executivului ar intentiona sa deconteze din costuri in tara.

Cand se iNTOARCE Ponta din Turcia. Ce stie ministrul Sanatatii

Premierul Victor Ponta vrea sa se intoarca din Turcia cat mai repede, insa va veni cand ii dau voie medicii, avand in vedere ca trei saptamani nu are voie sa puna greutate pe piciorul operat, a spus.

Ce spune Victor Ponta despre situatia din Grecia: Vor fi ani lungi de reforme care implica sacrificii si suferinte

Premierul Victor Ponta a scris, intr-un mesaj postat pe Facebook, parerea sa despre votul grecilor de la referendumul de duminica. Indiferent de calea aleasa de Grecia vor fi necesari ani lungi de reforme care.

Alina Gorghiu: Victor Ponta pune o presiune nejustificata pe PSD. Vad un Guvern din ce in ce mai slab

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu. a afirmat, joi seara, intr-un interviu la Antena 3, ca prim-ministrul Victor Ponta pune presiune pe PSD prin faptul ca nu demisioneaza din functie in contextul actualei crize politice, precizand si ca, in cazul in care impotriva ei ar incepe urmarirea penala, va pleca din partid.

Victor Ponta, despre disputa creata pentru construirea celei mai mari moschei din Europa: Multumesc Muftiului Muurat Iusuf pentru precizarile de bun-simt

Premierul Victor Ponta a multumit luni, pe pagina personala de Facebook, Muftiului Muurat Iusuf pentru precizarile acestuia legate de declaratia fostului presedinte Traian Basescu. Multumesc Muftiului Muurat.

Victor Ponta, despre votul din Grecia: Grecii au nevoie de UE dar si UE are nevoie de greci / Indiferent de calea aleasa, vor fi necesari ani lungi de reforme care implica sacrificii si suferinte

Premierul Victor Ponta a respins luni orice paralela intre Romania si Grecia si a avertizat ca, indiferent de calea aleasa de guvernul de la Atena, vor fi necesari ani lungi de reforme care implica sacrificii si suferinte.

Ilie Sarbu, despre intoarcerea lui Victor Ponta din Turcia: Se simte bine si saptamana asta cred ca ajunge acasa

Ilie Sarbu, scorul lui Victor Ponta, a declarat ca premierul este intr-o stare buna si ca se va intoarce in tara in aceasta saptamana, relateaza stiripesurse. ro. Se simte bine si.

Victor Ponta vorbeste despre adversarii independentei economice a Romaniei

Premierul Victor Ponta a postat un mesaj pe Facebook, in care precizeaza ca noul Cod Fiscal a fost adoptat prin consens politic, implicand reducerea TVA la 19%, iar adversarii independentei economice a tarii noastre sunt in stare de orice pentru a bloca aplicarea acestor masuri.

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )