Libnet.ro
UNICEF

20:30

Ministrul Sanatatii: Elevii vor avea o noua materie in programa scolara

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ministrul Sanatatii: Elevii vor avea o noua materie in programa scolara

Eugen Nicolaescu, Ministrul Sanatatii a anuntat, astazi, in cadrul scolii de vara a PNL de la Constanta, ca incepand cu anul viitor se vor introduce, in programa scolara, ore de educatie sanitara, in care elevii vor invata despre acordarea primului ajutor, informeaza sursele de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Elevii vor avea O NOUA MATERIE in programa scolara, incepand din 2014

Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, a anuntat, duminica, la scoala de vara a PNL de la Constanta, ca din 2014 se vor introduce in programa scolara ore de educatie sanitara, in care elevii vor.

Ministrul Sanatatii lauda sistemul, dupa ce Elena Basescu a nascut la Spitalul Universitar

Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, a declarat, duminica, la scola de vara a PNL, raspunzand unei intrebari legate de faptul ca fiica sefului statului, Elena Basescu, a ales sa nasca intr-un spital.

Studenta in primul an la Medicina: Chiar daca as fi ministrul Sanatatii, n-as eradica mita

Studentii in primul an la USMF Nicolae Testemitanu sunt gata sa plece in strainatate pentru salarii foarte mari, vor sa lucreze in mediul rural doar pe salarii de mii de euro si nu au nicio problema cu coruptia din sistemul de sanatate.

Doar covrigii se ieftinesc: Produsele de patiserie proaspata, precum checul si cozonacul, vor avea in continuare un TVA de 24%

Produsele de patiserie proaspata precum cozonacul si checul nu vor fi afectate direct de reducerea TVA, a anuntat ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, citat de Mediafax. Exista deja un cod CAEN, 1071,.

USL Arges ameninta cu boicotarea guvernului Ponta in problema regionalizarii. Senatorul PNL Ion Popa: Daca se fac criterii pe muschi umflati, nu vor avea succes

Senatorul PNL Ion Popa a avertizat ca USL Arges, al carei co-presedinte este, ar putea boicota guvernul condus de Victor Ponta si organiza chiar proteste de strada, scrie presa locala. Popa a sustinut, intr-o conferina de presa, ca ii va cere lui Liviu Dragnea sa explice de ce sediul regional Sud Muntenia al Directiei Nationale de Antifrauda Fiscala si cel al Inspectoratului pentru Controlul Traficului Rutier vor fi in Alexandria-Teleorman, judetul din care provine vicepremierul.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )