Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul Sanatatii lauda proiectul cardului de sanatate

România Liberă România Liberă,
Ministrul Sanatatii lauda proiectul cardului de sanatate

Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a declarat, marti, ca cardul national de sanatate este cel mai mare proiect pe care l-a avut Romania dupa 1989, rolul acestuia fiind in principal de a opri frauda si scurgerile din sistemul sanitar, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, despre cazul Gabriel Cotabita: A fost vorba despre o problema de sanatate destul de grava (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a declarat marti seara ca artistul Gabriel Cotabita se confrunta cu o problema de sanatate destul de grava, dar beneficiaza de ajutor de specialitate. Nu stiu.

Ministrul Sanatatii: Posturile din sistemul sanitar au fost deblocate, dar ritmul angajarii este lent

Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a declarat ca s-au deblocat posturi in sistemul sanitar, dar ritmul angajarii este lent, ceea ce inseamna ca deficitul de personal va fi acoperit in trei - patru ani,.

Ministrul Sorin Campeanu: Proiectul pentru noua Lege a Educatiei, in dezbatere publica in iunie

Ministrul Educatiei, Sorin Campeanu, a anuntat duminica, intr-o conferinta de presa, ca noul proiect de Lege a Educatiei va fi lansat in dezbatere publica in iunie, printre principalele puncte ale actului normativ aflandu-se si admiterea la liceu, transmite Agerpres.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )