Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul Sanatatii, Patriciu Achimas Cadariu: Marti vom lansa un program privind infectiile nosocomiale

Adevărul Adevărul,
Ministrul Sanatatii, Patriciu Achimas Cadariu: Marti vom lansa un program privind infectiile nosocomiale

Ministrul Sanatatii, Patriciu Achimas Cadariu, anunta ca, in cursul zilei de marti, va fi lansat un program privind infectiile nosocomiale. continuă pe Adevărul

Managerul Spitalului de Urgenta Floreasca a fost demis de ministrul Sanatatii: Decizia, pentru ca sectia de arsi era inchisa chiar si dupa inaugurare (VIDEO)

Ministrul Sanatatii Patriciu Achimas Cadariu a anuntat ca managerul Spitalului de Urgenta Floreasca, Nicusor Louchi, a fost demis pentru incapacitate manageriala. Decizia vine in urma.

Directorul Spitalului Floreasca a fost demis de Ministrul Sanatatii

Directorul Spitalului Floreasca, Nicusor Louchi, a fost demis, in aceasta dimineata, de catre Ministrul Sanatatii, Patriciu Achimas-Cadariu, pe motiv ca Sectia de Arsi din cadrul Spitalului nu este nici acum functionala.

Ministerul Sanatatii va lansa un program pentru prevenirea infectiilor nosocomiale

Ministrul Sanatatii, Patriciu Achimas Cadariu, anunta ca, in cursul zilei de marti, va fi lansat un program privind infectiile nosocomiale. Infectiile nosocomiale sunt un punct important, care a derivat din Colectiv si pe care ni l-am asumat in programul de guvernare. Marti vom lansa acest program, a declarat, duminica, intr-o emisiune la Realitatea tv, ministrul Sanatatii.

Ministerul Sanatatii lanseaza marti un program privind infectiile nosocomiale

Ministrul Sanatatii, Patriciu Achimas Cadariu, a anuntat ca marti va fi lansat un program privind infectiile nosocomiale. Infectiile nosocomiale sunt un punct important, care a derivat din Colectiv si pe care ni l-am asumat in programul de guvernare. Marti vom lansa acest program, a declarat, duminica, intr-o emisiune la Realitatea tv, ministrul Sanatatii, citat de Agerpres.

Managerul Spitalului de Urgenta Floreasca a fost DEMIS

Ministrul Sanatatii, Patriciu Achimas Cadariu, l-a demis, joi dimineata, pe managerul Spitalului Universitar de Urgenta Floreasca din Bucuresti.

Nicusor Luochi, managerul Spitalului Floreasca, a fost demis de catre ministrul Sanatatii

Nicusor Luochi, managerul Spitalului Floreasca, a fost demis de catre ministrul Sanatatii. Principalul motiv este reprezentat de faptul ca Sectia de Arsi nu este complet functionala.

Managerul Spitalului Floreasca, demis. Ministrul Achimas: Daca se intampla o nenorocire, sectia speciala pentru arsi nu functioneaza complet

Managerul Spitalului de Urgenta Floreasca, Nicusor Louchi, a fost demis pentru incapacitate manageriala, a anuntat joi ministrul Sanatatii, Patriciu Achimas Cadariu, care s-a deplasat la unitatea.

Managerul interimar al Spitalului de Urgenta Floreasca, demis din functie. Ministerul Sanatatii: Unitatea de arsi este inca nefunctionala

Managerul interimar al Spitalului de Urgenta Floreasca din Capitala, doctorul Nicusor Louchi, a fost demis joi dimineata de ministrul Sanatatii, Patriciu Achimas-Cadariu. Decizia a fost luata dupa ce oficialul de la Sanatate a constatat, cu stupoare, ca Unitatea de Arsuri, care nu a fost folosita nici pentru tratarea victimelor din incendiul Colectiv, nu este complet operationala.

Romanii, cobai pentru medicamente: Ministerul Sanatatii a dat 2 milioane de euro pe un vaccin cu prospect in rusa, facut pentru Kazahstan (VIDEO)

Sanatatea romanilor pare sa fie ignorata chiar de catre cei din Ministerul Sanatatii. Institutia, condusa de Patriciu Achimas Cadariu, a cheltuit nu mai putin de doua milioane de euro pentru a aduce.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2342 seconds )