Libnet.ro
UNICEF

12:30

Ministrul Sanatatii: De saptamana viitoare, vaccinurile vor fi livrate direct la Directiile de Sanatate Publica

România Liberă România Liberă,
Ministrul Sanatatii: De saptamana viitoare, vaccinurile vor fi livrate direct la Directiile de Sanatate Publica

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a declarat, joi, in debutul sedintei de Guvern, ca incepand de saptamana viitoare, vaccinurile ROR vor fi livrate direct catre Directiile de Santate Publica, pe baza repartitiei de la Institutul National de Sanatate Publica. continuă pe România Liberă

Florian Bodog: De saptamana viitoare, vaccinurile vor fi livrate direct la Directiile de Sanatate Publica

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a declarat, joi, in debutul sedintei de Guvern, ca a dispus verificari cu privire la aparitia cazurilor de rujeola in judetele Harghita si Dolj, precizand ca va sanctiona vinovatii. in ceea ce priveste aprovizionarea cu vaccinuri ROR, Bodog a anuntat ca incepand de saptamana viitoare acestea vor fi livrate direct catre Directiile de Santate Publica.

Bodog: De saptamana viitoare, avem 571.261 de doze de vaccin impotriva rujeolei

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a declarat in cadrul sedintei de Guvern, de joi, ca de saptamana viitoare vom avea 571. 261 de doze de vaccin impotriva rujeolei, iar acestea vor fi livrate direct la DSP pe baza rapartitiei date de Institutul National de Sanatate Publica.

Premierul Mihai Tudose, catre ministrul Sanatatii: Trebuie sa avem si noi in tara o fabrica de vaccinuri ale noastre

Premierul Mihai Tudose sustine ca in Romania ar trebui sa existe o fabrica de vaccinuri. Astfel, el i-a cerut ministrului Sanatatii, Florian Bodog, in cadrul sedintei de Guvern de joi, sa prezinte un plan pentru ca Institutul Cantacuzino sa devina functional.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )