Libnet.ro
UNICEF

20:00

Ministrul Sanatatii trimite Corpul de control la Spitalul de Oftalmologie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
 Ministrul Sanatatii trimite Corpul de control la Spitalul de Oftalmologie

ACTUALIZARE 13:00 Dr. Monica Pop: Sunt de acord ca directorii de spitale sa nu fie numiti politic Directorul Spitalului de Oftalmologie din Bucuresti, dr. Monica Pop, a specificat astazi, ca managerii de spitale nu trebuie numiti politic si ca in spitalul pe care il conduce nu a existat nicio infectie, potrivit unor surse din presa. continuă pe Ziarul Bursa

Ministrul Sanatatii trimite Corpul de Control la Spitalul de Oftalmologie din Capitala

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu a transmis, miercuri, ca va trimite corpul de control la Spitalul de Oftalmologie din Bucuresti, dupa ce, gazeta Sporturilor a publicat o ancheta conform careia directorul Monica Pop ar fi fost sprijinita de PSD.

Ministerul Sanatatii trimite Corpul de control la Spitalul de Oftalmologie, dupa dezvaluirile Tolo.ro. Monica Pop: E o razbunare

Ministerul Sanatatii trimite Corpul de control la Spitalul de Oftalmologie. Decizia vine dupa articolul publicat miercuri dimineata de Tolo. ro, potrivit caruia managerul institutiei, Monica Pop, a.

Ministrul Agriculturii trimite Corpul de control la AFIR in privinta sistemului online de depunere a proiectelor. Fondurile s-au terminat in 6 minute

Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, va trimite luni Corpul de Control al institutiei la Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale AFIR) pentru verificarea sistemului de depunere online a proiectelor, in conditiile in care au existat reclamatii referitoare la blocarea rapida a acestuia, dupa deschiderea sesiunii in data de 25 mai. in cadrul acesteia, fondurile s-au epuizat in doar sase minute.

Ministrul Sanatatii a trimis Corpul de Control la Spitalul de Oftalmologie, dupa ce jurnalistii au aratat ca Monica Pop ar fi beneficiat de sprijinul parlamentarului PSD Florian Popa (VIDEO)

Scandalul medicilor numiti politic nu a ramas fara urmari! Corpul de control al Ministerului Sanatatii face verificari la Spitalul de Oftalmologie, dupa dezvaluirile facute de jurnalistul Catalin.

Ministrul Sanatatii a trimis Corpul de Control la Spitalul de Oftalmologie, dupa dezvaluirile jurnalistilor despre Monica Pop. Ministerul a blocat organizarea concursurilor pentru functia de conducere a spitalelor (VIDEO)

Scandalul medicilor numiti politic nu a ramas fara urmari! Corpul de control al Ministerului Sanatatii face verificari la Spitalul de Oftalmologie, dupa dezvaluirile facute de jurnalistul Catalin.

Conflict intre un jurnalist de investigatie si un important manager de spital din Bucuresti. Ministerul Sanatatii trimite Corpul de Control

O noua investigatie realizata de Catalin Tolontan atrage atentia asupra legaturilor politicii cu sanatatea, referindu-se la managerul Spitalului de Oftalmologie din Bucuresti, dr Monica Pop, pe care o acuza ca a obtinut concursul pentru postul de conducere datorita relatiei sale cu un parlamentar PSD. in plus, dr Pop este acuzata si de conflict de interese, de altfel ea a fost anchetata de ANI sub acest aspect, avand fiind platita de o firma cu care a facut contract in numele spitalului.

Ministrul Sanatatii incepe curatenia in sistemul medical romanesc

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a blocat concursul pentru sefia Spitalului de Urgenta Floreasca si va realiza o noua procedura de selectie a viitorilor manageri de spitale, a anuntat purtatorul de cuvant al ministerului, Laurentiu Colintineanu.

Ce nereguli a gasit ministrul Sanatatii la Spitalul Floreasca

In urma vizitei actualului ministru al Sanatatii la Sectia de Arsi a Spitalului floreasca, s-au constat unele nereguli. Ministrul Vlad Voiculescu a decis crearea unui grup format din experti internationali la Ministerul Sanatatii care vor propune solutii integrate pentru rezolvarea acestor probleme.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )