Libnet.ro
UNICEF

22:00

Ministrul Sanatatii: Se vor face controale la centrele de vaccinare!

Antena3 Antena3,
Ministrul Sanatatii: Se vor face controale la centrele de vaccinare!

Se vor face controale la centrele de vaccinare din tara, anunta ministrul Sanatatii. continuă pe Antena3

Vlad Voiculescu anunta controale la centrele de vaccinare si sanctiuni pentru coordonatorii acestora, dupa ce s-ar fi vaccinat peste 1.000 de oameni aflati in etapa III

Peste 1. 300 de persoane care sunt incluse in etapa a treia de vaccinare impotriva COVID-19 apar in registrul national de vaccinari, ceea ce inseamna fie ca au sarit randul, fie ca este o eroare, a anuntat ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu. El a spus ca vor fi facute controale la centrele de vaccinare, ca medicii coordonatori ai centrelor unde sunt descoperite astfel de probleme vor fi cercetati disciplinar, iar Guvernul va decide sanctiuni pentru situatiile in care nu este respectata strategia de vaccinare.

Prefectul Capitalei: Riscam sa fim dati in judecata, daca nu relaxam restrictiile. Decizia a fost semnata chiar de ministrul Sanatatii

Prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu, a sustinut luni ca relaxarea restrictiilor a fost decisa in baza unei Hotarari de Guvern semnate chiar de ministrul Sanatatii Vlad Voiculescu. Precizarea vine dupa ce ministrul a pus la indoiala acuratetea cifrelor oficiale, care arata ca rata de infectare in Bucuresti a scazut sub pragul de trei cazuri la mia de locuitori. in plus, autoritatile riscau sa fie date in judecata de patroni, daca nu optau pentru relaxarea acestor restrictii, a mai declarat la RFI prefectul Capitalei.

Florin Citu, convorbire cu omologul israelian despre campaniile de vaccinare din cele doua tari

Premierul Romaniei, Florin Citu, a transmis, miercuri, pe pagina sa de Facebook, ca avut o convorbire cu omologul sau israelian, Benjamin Netanyahu, despre stadiul campaniilor de vaccinare din cele doua tari,.

Decizia in miez de noapte care afecteaza milioane de romani cu masini pe benzina si motorina. Vor scoate bani mai multi din buzunar fara discutii

Un nou anunt pentru romanii cu masini pe benzina si motorina spune ca vor scoate mai multi bani din buzunar. Ce se intampla cu tarifele RCA, dupa ce n-au mai crescut cativa ani la.

Solutia autoritatilor, in cazul in care medicii de familie se retrag din centrele de vaccinare

Medicii de familie care lucreaza in cele patru centre de vaccinare din judetul Buzau ameninta ca nu se vor mai implica in niciun fel in imunizarea populatiei, daca nu vor sti cat mai repede posibil cum si cand vor fi platiti pentru activitatea desfasurata in cadrul campaniei.

Ministrul Sanatatii: 30% din vaccinari sunt in afara platformei de programare Avem mai multe centre cu circuit inchis decat centre cu circuit deschis

Treizeci la suta dintre vaccinari sunt facute in afara platformei de programare, pentru ca oamenii merg direct si se vaccineaza la centre unde se lucreaza inca pe hartie, potrivit ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu. El spune ca sunt doua vulnerabilitati in campania de vaccinare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )