Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, increzator in proiectul autostrazii A10 Sebes - Turda, care ar urma sa decongestioneze unul dintre cele mai aglomerate drumuri nationale din judetul Alba

B1 B1,
Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, increzator in proiectul autostrazii A10 Sebes - Turda, care ar urma sa decongestioneze unul dintre cele mai aglomerate drumuri nationale din judetul Alba

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, s-a declarat optimist in legatura cu proiectul autostrazii A10 Sebes - Turda, dupa ce a facut o vizita pe santierul de lucru, informeaza B1 TV. Ioan Rus a spus ca. continuă pe B1

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, la vizita pe santierul autostrazii A10 Sebes - Turda: Terminam Autostrada Transilvania in 2017-2018, din Brasov pana in Bors

Lucrarile la autostrada Transilvania, din Brasov si pana in Bors, ar putea fi realizate in urmatorii ani, in perioada 2017-2018, este de parere Ministrul Transporturilor Ioan Rus, aflat miercuri intr-o vizita pe santierul autostrazii A10 Sebes - Turda, desi in prezent pe traseul clasic al autostrazii Transilvania se lucreaza doar pe cateva loturi, in timp ce tronsonul Tg Mures - Brasov nici macar nu apare in Master Plan sau in lista de prioritati. In acelasi timp, Rus se asteapta la o demarare rapida a lucrarilor si in cazul autostrazilor Sibiu - Pitesti si Comarnic - Brasov.

Sper sa primim aprobarea Master Planului de Transport in cel mai scurt timp

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, spera ca tara noastra sa primeasca, in cel mai scurt timp posibil, aprobarea Master Planului de Transport, document necesar in accesarea fondurilor europene 2014-2020 pentru Programul Infrastructura Mare. Domnia sa a precizat, ieri, la Cluj, ca au fost deja trimise raspunsurile la toate observatiile facute de Comisia Europeana.

Ministrul Transporturilor anunta cand incep lucrarile la autostrada Comarnic-Brasov

Autoritatile poarta negocieri strategice cu banci europene si tehnicieni pentru a se decida daca autostrada Comarnic-Brasov va fi construita cu fonduri europene sau in concesiune, a declarat ministrul Transporturilor Ioan Rus care a dat asigurari ca lucrarile vor incepe in acest an, relateaza Mediafax.

Ce spune Ioan Rus despre Master Planul de Transport

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, spera ca pana la sfarsitul lunii mai sa primeasca aprobarea de la CE pentru Master Planul de Transport, informeaza Mediafax.

Cand incep, de fapt, lucrarile la Autostrada Comarnic-Brasov. Ministrul Transporturilor: Suntem in negocieri strategice

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a dat asigurari ca lucrarile la autostrada Comarnic-Brasov vor incepe in acest an, autoritatile purtand negocieri strategice cu banci europene si tehnicieni pentru.

Autostrada Comarnic-Brasov incepe in acest an

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a dat asigurari ca lucrarile la autostrada Comarnic-Brasov vor incepe in acest an, autoritatile purtand negocieri strategice cu banci europene si tehnicieni pentru gasirea unei variante, respectiv.

Rus: Autostrada Comarnic-Brasov o vom incepe in acest an, suntem in negocieri strategice

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a dat asigurari ca lucrarile la Autostrada Comarnic-Brasov vor incepe in acest an, autoritatile purtand negocieri strategice cu institutii financiare internationale si cu tehnicieni pentru gasirea unei variante, respectiv construirea acesteia cu fonduri europene sau in concesiune.

Transport european in Romania? Ministrul Ioan Rus estimeaza ca regiunile istorice vor fi conectate rutier si feroviar in patru ani

Interconectivitatea intre regiunile istorice s-ar putea rezolva in urmatorii patru ani, atat din punctul de vedere rutier cat si feroviar, a declarat ministrul Ioan Rus la Cluj. Aceasta inseamna o serie de autostrazi si legaturi feroviare la standarde europene, inclusiv in ceea ce priveste viteza locomotivelor.

Ce autostrazi mai deseneaza pe harta autoritatile romane

Comisarul european pentru Dezvoltare Regionala, Corina Cretu, si ministrul Transporturilor, Ioan Rus, au vizitat santierul Autostrazii Turda-Sebes.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )