Libnet.ro
UNICEF

13:30

Ministrul Transporturilor: Nu putem spune ca exploatarea cu cianuri chiar duce la dezastre ecologice

Antena3 Antena3,
Ministrul Transporturilor: Nu putem spune ca exploatarea cu cianuri chiar duce la dezastre ecologice

Ministrul Transporturilor Ramona Manescu PNL) a declarat ca sustine proiectul Rosia Montana in forma propusa de Guvern, precizand ca a fost in favoarea investitiei si ca europarlamentar. Manescu este de. continuă pe Antena3

Ministrul Transporturilor doreste continuarea proiectului liniei de metrou spre Otopeni

Ministrul Transporturilor, Ramona Manescu, doreste continuarea constructiei Magistralei 6 de metrou, care sa lege reteaua existenta cu Aeroportul Otopeni, proiect despre care fostul ministru Relu Fenechiu spunea ca este prea scump si nu este justificat de traficul existent, transmite Mediafax.

Ministrul Transporturilor: Daca privatizarea CFR Marfa nu se finalizeaza la mijlocul lunii octombrie, procesul se reia

Procedura de privatizare a CFR Marfa este in termen, dar va fi reluata daca nu se va finaliza in graficul stabilit, respectiv pana la jumatatea lunii octombrie, a declarat marti ministrul Transporturilor, Ramona Manescu, raspunzand unor intrebari, relateaza Mediafax.

Ramona Manescu: Daca exploatarea cu cianuri ar fi dus la dezastre ecologice, nordul Europei era un dezastru

Ministrul Transporturilor Ramona Manescu PNL) sustine proiectul Rosia Montana in forma propusa de Guvern si precizeaza ca a fost in favoarea investitiei si ca europarlamentar, apreciind ca exploatarea cu cianuri nu duce la dezastre ecologice, iar decizia pe acest subiect trebuie sa fie pragmatica.

Ramona Manescu: Daca exploatarea cu cianuri ar fi dus la dezastre ecologice, nordul Europei era un dezastru

Ministrul Transporturilor, Ramona Manescu PNL), sustine proiectul Rosia Montana in forma propusa de Guvern si precizeaza ca a fost in favoarea investitiei si ca europarlamentar, apreciind ca exploatarea cu cianuri nu duce la dezastre ecologice, iar decizia pe acest subiect trebuie sa fie pragmatica.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )