Libnet.ro
UNICEF

05:30

Ministrul ucrainean de Externe: Vladimir Putin este un nenorocit! REACTIA Rusiei

Antena3 Antena3,
Ministrul ucrainean de Externe: Vladimir Putin este un nenorocit! REACTIA Rusiei

Ministrul ucrainean de Externe, Andrei Descita, a declarat sambata, in cursul protestelor desfasurate la ambasada Rusiei din Kiev, ca presedintele rus, Vladimir Putin, este un nenorocit, incidentul starnind. continuă pe Antena3

Vladimir Putin A INTERZIS un spectacol cu marionete din cauza propagandei homosexuale

Vladimir Putin, presedintele Rusiei, a solicitat, prin intermediul Ministerului Culturii, anularea a doua spectacole, printre care unul de marionete, programate in cadrul International Open Book Festival, care a.

Reactia Rusiei dupa Putin este un nenorocit

Declaratia ministrului ucrainean de Externe a starnit reactii aprinse la Moscova.

Presedintele ucrainean Petro Porosenko a vorbit la telefon cu Vladimir Putin

Presedintele rus, Vladimir Putin, discuta cu omologul sau ucrainean, Petro Porosenko, despre modalitatile de detensionare a situatiei in Ucraina, anunta Kremlinul, citat de AFP.

Seful diplomatiei ucrainene, in centrul unui scandal dupa ce l-a insultat pe Vladimir Putin

Parlamentarii rusi au cerut duminica autoritatilor ucraienene sa il demita pe ministrul interimar de Externe, Andrii Descita, dupa ce acesta l-a numit imbecil pe presedintele rus Vladimir Putin in timpul protestului violent de sambata din fata ambasadei ruse de la Kiev, transmite AFP.

Ministrul ucrainean al energiei: Rusia si-a dat in prealabil acordul pentru relansarea negocierilor cu Ucraina privind gazul

Ministrul ucrainean al energiei, Iuri Prodan, a anuntat ca Rusia si-a dat in prealabil acordul pentru relansarea negocierilor privind gazul cu Ucraina sambata la Kiev, relateaza AFP. Speram ca.

Gafa la Kremlin: Vladimir Putin l-a felicitat pe George W. Bush la implinirea varstei de 90 de ani

Cabinetul lui Vladimir Putin a postat pe Twitter un mesaj de felicitare pentru fostul presedinte american George W. Bush, pe care l-a confundat cu tatal sau, George H. Bush, care a implinit ieri 90 de ani. Mesajul a ramas public 30 de minute, inainte ca echipa de la Kremlin sa sesizeze greseala si sa-l stearga.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )