Libnet.ro
UNICEF

16:30

Ministrul Voiculescu: Coruptia ucide si acest lucru nu este nicaieri mai evident decat in sanatate

Antena3 Antena3,
Ministrul Voiculescu: Coruptia ucide si acest lucru nu este nicaieri mai evident decat in sanatate

Coruptia ucide si acest lucru nu este nicaieri mai evident decat in sanatate, a declarat marti ministrul Vlad Voiculescu, in opinia caruia efectele plicului in sistem nu sunt mici si nici banale, pentru ca acest lucru ii determina pe multi pacienti sa nu ajunga la medic. continuă pe Antena3

Ministrul Sanatatii: Coruptia ucide si acest lucru nu este nicaieri mai evident decat in sanatate

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a vorbit, marti, despre coruptia din sistemul medical si despre impactul pe care il are asupra intregii societati.

Coruptia ucide. Este evident in Sanatate. Ministrul Vlad Voiculescu, despre situatia din spitale: Pana voi pleca va exista un mecanism de prioritizare a investitiilor in institutie (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a declarat, marti, ca una dintre prioritatile sale este implementarea unui mecanism de prioritizare a investitiilor, pana in acest moment neexistand unul.

Alina Bica, despre plagiatul din strategia anticoruptie:Mi se pare laudabil ca doamna ministru a mentinut anumite idei bune...ma uit cu regret insa ca nu s-a mentionat acest lucru (VIDEO)

Fostul procuror-sef DIICOT, Alina Bica, a intervenit telefonic pentru B1TV si a vorbit despre informatia ca strategia anticoruptie prezentata de Raluca Pruna este copiata dupa cea din 2012. Alina Bica era.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2329 seconds )