Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un minor rom a fost linsat in Franta

România Liberă România Liberă,
Un minor rom a fost linsat in Franta

Un minor rom roman se afla intre viata si moarte luni seara, dupa ce a fost batut de aproximativ 12 persoane care-l suspectau de comiterea unor spargeri intr-o localitate din departamentul Seine-Saint-Denis, in zona central-nordica a Frante, relateaza site-ul revistei franceze Le Nouvel Observateur . continuă pe România Liberă

UPDATE. Un minor rom a fost linsat in Franta. MAE considera incalificabil atacul si cere masuri

Un minor rom roman se afla intre viata si moarte luni seara, dupa ce a fost batut de aproximativ 12 persoane care-l suspectau de comiterea unor spargeri intr-o localitate din departamentul Seine-Saint-Denis, in zona central-nordica a Frante, relateaza site-ul revistei franceze Le Nouvel Observateur .

Minor rom LINSAT de 12 persoane in Franta! Copilul a fost sechestrat intr-o pivnita, unde agresorii l-au batut cu brutalitate

Un minor rom roman se afla intre viata si moarte luni seara, dupa ce a fost batut de aproximativ 12 persoane care-l suspectau de comiterea unor spargeri intr-o localitate din departamentul Seine-Saint-Denis, in.

Reactiile liderilor francezi dupa linsarea unui minor rom in Franta

Presedintele Francois Hollande a denuntat, marti, linsarea unui tanar rom in Franta, pe care a numit-o un act incalificabil si nejustificat .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2415 seconds )