Libnet.ro
UNICEF

18:30

Minore recrutate si obligate sa se prostitueze in Targu-Mures

Adevărul Adevărul,
Minore recrutate si obligate sa se prostitueze in Targu-Mures

Trei persoane din Targu-Mures sunt urmarite penal pentru ca auexploatat sexual mai multe minore din oras. Fetele, care proveneau din familii sarace, au fost obligate sa intretina relatii sexuale cu necunoscuti timp de trei ani. Suspectii sunt cercetati in libertate. continuă pe Adevărul

Traficanti de minori, saltati de politie, la Targu Mures

Trei persoane care au obligat sa se prostitueze mai multe minore, la Targu Mures, profitand de varstele fragede si de situatia materiala precara a familiilor acestora. au fost saltati de politistii BCCO si procurorii DIICOT.

VIDEO Trei persoane au ajuns la spital dupa un carambol produs pe DN 2 E 85

Trei persoane au fost ranite, astazi, pe drumul european E 85, langa municipiul Buzau, dupa ce un autocar cu 25 de pasageri a lovit doua autoturisme. Carambolul s-a produs din cauza nepastrarii distantei in trafic, in momentul in care soferita unui autoturism cu numar de Bacau a franat brusc la intrare intr-un sens giratoriu. Victimele sunt soferii si o pasagera din autoturisme, iar calatorii din autocar au scapat doar cu o sperietura.

Cel putin trei persoane au fost ucise si mai multe ranite in doua explozii produse la Mombasa

Cel putin trei persoane au fost ucise si mai multe ranite, sambata, in doua explozii produse in portul kenyan Mombasa, au anuntat oficiali, citati de AFP. O explozie a avut loc la Reef.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )