Libnet.ro
UNICEF

06:30

Minori din Republica Moldova, arestati pentru jaf: Cel putin trei femei atacate si jefuite (VIDEO)

B1 B1,
Minori din Republica Moldova, arestati pentru jaf: Cel putin trei femei atacate si jefuite (VIDEO)

Trei adolescenti cu varste cuprinse intre 14 ani si 17 ani, originari din raioanele Ialoveni si Anenii-Noi, au fost retinuti de catre politisti, sub suspiciunea de comitere de jafuri in serie,. continuă pe B1

Gest neasteptat al premierului din Republica Moldova: cu sticla de whiskey pe masa, la sedinta de Guvern

Premierul Republicii Moldova, Pavel Filip, a recurs la un gest mai putin obisnuit in debutul sedintei de Guvern de miercuri. Prim-ministrul a venit cu o sticla de whiskey, afirmand ca a cumparat-o de.

Gest incredibil al premierului din Republica Moldova: A intrat in sedinta de Guvern cu o sticla de whiskey (VIDEO)

Premierul Republicii Moldova, Pavel Filip, a recurs la o metoda inedita de a atrage atentia membrilor guvernului asupra unei probleme importante din tara lor. Acesta a intrat in sedinta de guvern de miercuri.

Republica Moldova risca neacordarea ajutorul de 100 de milioane de euro

Deputatul european Siegfried Muresan PMP / PPE) a declarat aseara, in cadrul dezbaterii din plenul Parlamentului European despre situatia din Republica Moldova, ca autoritatile de la Chisinau vor trebui sa respecte si sa implementeze avizul Comisiei de la Venetia privind reforma sistemului electoral, daca nu, Uniunea Europeana nu va putea vira niciun eurocent din asistenta macrofinanciara de 100 de milioane de euro aprobata la inceputul anului pentru Republica Moldova, precizeaza un comunicat de presa remis Redactiei.

Republica Moldova si ONU au semnat un nou program de cooperare in valoare de 155 de milioane de dolari

In cadrul sedintei Comitetului de coordonare a Cadrului de Parteneriat ONU Republica Moldova, desfasurata marti, 16 mai, la Guvern, premierul Filip si coordonatoarea rezidenta a ONU in Moldova, Dafina Gercheva, au semnat Cadrul de Asistenta ONU pentru Dezvoltare Durabila in Republica Moldova pentru perioada 2018-2022.

Parlamentul European a amanat finantarea de 100 de milioane de euro pentru Republica Moldova

Parlamentul European a amanat marti, 16 mai, finantarea de 100 de milioane de euro pentru Republica Moldova. Potrivit Radio Europe Libera, decizia a fost luata dupa ce mai multe grupuri politice si-au exprimat ingrijorarea fata de evolutiile politice din tara.

Isarescu: Invit bancile din Romania sa-si mareasca prezenta in Republica Moldova

Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei BNR), Mugur Isarescu, a invitat bancile comerciale din Romania sa fie mai active in Republica Moldova, in conditiile in care a fost finalizat un proiect de twinning, implementat timp de doi ani de BNR si Banca Olandei, finantat de Uniunea Europeana UE) cu 1,2 miliarde euro, proiect destinat consolidarii capacitatii Bancii Nationale a Moldovei BNM) in domeniul reglementarii si supravegherii si alinierii la standardele UE.

Mugur Isarescu: Invit bancile comerciale din Romania sa isi mareasca prezenta si activitatea in sistemul bancar din Republica Moldova

Invit bancile comerciale din Romania sa isi mareasca prezenta si activitatea in sistemul bancar din Republica Moldova, intarirea supravegherii bancare in linie cu normele europene sunt de natura sa readuca increderea investitorilor in economia.

Fiecare transa din asistenta financiara oferita de UE pentru Republica Moldova va fi conditionata

Parlamentul European anunta ca pronuntarea unei eventuale decizii cu privire la acordarea Republicii Moldova a ajutorului de 100 de milioane de euro nu va inseamna neaparat si executarea ei imediata.

PREMIERA! Gregorian Bivolaru, interviu din puscarie: Sunt condamnat pentru o fapta care nu exista, pentru o fapta fara victima

Aflat intr-o inchisoare din Romania, dupa ce anul trecut a fost extradat de Franta, Gregorian Bivolaru, liderul MISA, a acordat un interviu exclusiv pentru Wowbiz in care acuza interese oculte.

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )