Libnet.ro
UNICEF

19:30

MINTE SAU E PROST INFORMAT? Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a umflat GROSOLAN cifrele la bacalaureat

B1 B1,
 MINTE SAU E PROST INFORMAT? Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a umflat GROSOLAN cifrele la bacalaureat

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, o comite din nou! De aceasta data, responsabilul cu educatia din Romania ori nu stie, ori minte in legatura cu numarul real al celor care au promovat. continuă pe B1

Ministrul Educatiei, Liviu Pop: Studentii vor primi bursa si in perioada vacantei de vara

Studentii vor primi bursa si in perioada vacantei de vara, a anuntat, luni, ministrul Educatiei, Liviu Pop.

Ministrul Educatiei, Liviu Pop: Scoala e gratuita pentru copil, dar statul si parintii platesc

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, considera ca parintele trebuie sa fie partenerul scolii, in procesul educativ. in plus, el precizeaza ca educatia este gratuita, in Romania, dar numai pentru copi. , intrucat parintii scot bani din buzunar, pentru a asigura gratuitatea invatamantului.

Ministrul Educatiei Liviu Pop, despre abandonul scolar: 30.000 de elevi au disparut

In Romania, exista o mare problema cu abandonul scolar, sustine Liviu Pop, ministrul Educatiei Nationale. in 2009, au fost aproape 200. 000 de elevi care au fost la Bacalaureat. Elevi pe .

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a umflat cifrele la bacalaureat. Numarul real al celor care au promovat este cu 14% mai mic decat cel anuntat de Ministerul Educatiei

Procentul real al celor care au promovat examenul de bacalaureat este cu 14% mai mic decat cel anuntat de Ministerul Educatiei. in cifre absolute, stam mai prost decat in urma cu cinci ani.

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a umflat cifrele la bacalaureat

Procentul real al celor care au promovat examenul de bacalaureat este cu 14% mai mic decat cel anuntat de Ministerul Educatiei. in cifre absolute, stam mai prost decat in urma cu cinci ani.

Ministrul Educatiei, schimbari dupa tragedia de la Bacalaureat, cand o profesoara a facut infarct in prima zi a examenului

Ministrul Educatiei Liviu Pop a anuntat ca intentioneaza sa schimbe metodologia de organizare a examenului de Bacalaureat si Evaluarea Nationala. Asta dupa tragedia care a avut loc in prima zi de.

Ministrul Educatiei: Educatia e gratuita conform Constitutiei. Statul asigura o parte din gratuitate, parintele asigura alta parte din gratuitate, copilul nu plateste nimic

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a afirmat intr-o emisiune la Digi 24 ca educatia este gratuita, in sensul in care aceasta gratuitate este asigura partial de stat, partial de parinti, iar copilul nu plateste nimic.

Ministrul Educatiei: Scoala e gratuita pentru copil. Platesc statul si parintii

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a declarat, intr-o emisiune la Digi 24, ca, in Romania, educatia este gratuita pentru copii, dar gratuitatea trebuie sustinuta financiar de parinti.

Gafa facuta de ministrul Educatiei. in ce judet a ajuns Liviu Pop

Ministerul Educatiei, Liviu Pop, a anuntat, vineri, ca a facut verificari la centrul de examen in care au fost anulate lucrarile a doi elevi care au sustinut bacalaureatul, in judetul.

Ministrul Educatiei: Nu putem sa introducem admiterea la liceu in conditiile in care nu avem orientare scolara

Liviu Pop, Ministrul Educatiei, a declarat ca in prezent nu putem vorbi despre desfiintarea Evaluarii Nationale si introducerea admiterii la licee in conditiile in care nu exista orientare scolara. Avem profesor bun la matematica, dar nu avem profesor de desen in scoala respectiva si trebuie sa faca profesorul de matematica desen, a mai mentionat ministrul.

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )