Libnet.ro
UNICEF

01:05

MINUNEA pe care o pregateste China. Va fi cel mai MARE din lume

Antena3 Antena3,
MINUNEA pe care o pregateste China. Va fi cel mai MARE din lume

Cunoscuti pentru proiectele lor mai mult decat ambitioase si mari, chinezii au anuntat acum constructia unui tunel subacvatic de 123 de kilometri, care urmeaza sa treaca pe SUB Marea Bohai. Constructia acestui. continuă pe Antena3

Cel mai mare display comercial din lumea Ultra HD vine de la LG

Deoarece este nevoie si de panouri promotionale sau de reclama, nu doar de TV-uri impozante, LG a anuntat cel mai mare display Ultra HD. Dezvaluit deja de ceva timp in stadiu de proiect, cel mai mare display pentru spatii comerciale tocmai a fost anuntat disponibil, de oficiali LG Electronics SUA. Acest mastodont are o diagonala de 105 inci si a fost vazut pentru prima data la expozitia Digital Signage Expo 2014. Display-ul folosit in acest monitor este de tip LED [].

Cel mai mare rulaj pe BVB din istoria SSIF Broker

Societatea de investitii financiare SSIF Broker simbol pe BVB: BRK) a cunoscut, anul trecut, cel mai mare rulaj pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) din istoria companiei, depasind pentru prima oara rulajele din 2007, cifra de afaceri crescand cu peste 82% fata de 2012, conform unui comunicat trimis azi redactiei.

Simona Halep, dupa victoria de la Doha: Este cel mai mare turneu pe care l-am castigat

Victoria in turneul de la Doha este cea mai mare a carierei, considera Simona Halep, care, duminica, a obtinut cel de-al saptelea succes consecutiv intr-o finala WTA. Ma simt foarte, foarte bine acum. Sunt.

Rata creditelor neperformante din China, la cel mai ridicat nivel din 2008

Rata creditelor neperformante detinute de bancile din China a crescut pentru al noualea trimestru consecutiv in perioada octombrie - decembrie 2013, ajungand la cel mai ridicat nivel de la criza financiara din 2008, ceea ce arata presiunile pe calitatea activelor si profiturile acestor institutii.

Maria Lucia Hohan, cel mai de succes designer roman: Sunt un copil al online-ului. O mare parte din vanzari sunt pe site

O mare parte din vanzarile MLH Creation Factory, compania condusa de Maria Lucia Hohan, cel mai de succes designer roman in strainatate, sunt online, a declarat antreprenoarea pentru Wall-Street. ro.

Zentiva, profit net cu 33,4% mai mare anul trecut

Producatorul farmaceutic Zentiva Romania simbol: SCD), fostul Sicomed, a inregistrat, anul trecut, un profit net de circa 43 milioane lei 9,7 milioane euro), cu 33,4% mai mare fata de cel din 2012 iar cifra de afaceri neta a crescut cu 20%, pana la 291 milioane lei 65,8 milioane euro), potrivit datelor preliminare publicate astazi pe BVB.

SIF1 Banat-Crisana - cel mai bun randament din BET-FI

Actiunile SIF1 Banat-Crisana au avut cea mai mare crestere +5,2%), in cadrul indicelui BET-FI, in perioada 12 ianuarie - 12 februarie 2014, aprecierea luand prin surprindere brokerii.

Am facut cea mai mare prostie din viata mea, acceptand sa conduc TVR

Stelian Tanase directorul general interimar al Societatii Romane de Televiziune - SRTv) a scris, sambata, pe blogul personal, ca inclina tot mai mult sa ii dea dreptate fratelui sau, care i-a spus, in decembrie, ca a facut cea mai mare prostie din viata, acceptand sa conduca TVR.

Pretul aurului a trecut de 1.300 dolari uncia - cel mai ridicat nivel din noiembrie

Pretul futures al aurului a urcat, vineri, pe pietele externe, iar pe intreaga saptamana trecuta a inregistrat cel mai important avans din octombrie pana in prezent, pe fondul unor date sub astepari privind economia SUA, care au alimentat cererea de plasamente sigure.

Bobul aduce cel mai bun rezultat pentru Romania la Jocurile Olimpice

Nicolae Istrate si Florin Craciun, cei doi sportivi care au format echipajul de bob doua persoane al Romaniei in competitia olimpica de la Soci, au adus luni cel mai bun rezultat pentru delegatia tricolora la Jocurile Olimpice de iarna din acest an.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )