Libnet.ro
UNICEF

12:00

Minunea de Paste din familia unui tanar mort la Colectiv: cum si-au refacut viata parintii de 52 de ani

Adevărul Adevărul,
Minunea de Paste din familia unui tanar mort la Colectiv: cum si-au refacut viata parintii de 52 de ani

Marcela si Dorin Buca, parintii lui Andrei, tanarul in varsta de 29 de ani care a murit in tragedia din clubul Colectiv, nu au suportat ideea de a nu avea un copil. in urma cu cateva zile, Marcela Buca 52 ani) a nascut o fetita perfect sanatoasa. Sotii Buca spun ca fetita este o minune, un dar de la Dumnezeu. continuă pe Adevărul

Colectiv. Parintii unui tanar care si-a pierdut viata in tragedie au facut un alt copil, ca sa treaca mai usor peste moartea lui. Fetita ii poarta numele fratelui pierdut

Familia unui tanar de 29 de ani, care si-a pierdut viata in incendiu din Colectiv, a reusit sa ia viata de la capat, la aproximativ un an si jumatate de la tragedia care a cauzat moartea a 64 de persoane si ranirea a peste 100. Astfel, Marcela si Dorin Buca au redevenit parinti, cu cateva zile inainte de Paste.

Circulatie feroviara, intrerupta aproape trei sferturi de ora, intre Timisul de Sus si Predeal, din cauza unui copac cazut pe calea ferata

Traficul feroviar a fost blocat complet, miercuri la pranz, mai bine de jumatate de ora, in judetul Brasov, intre Timisul de Sus si Predeal, din cauza unui copac cazut pe linia ferata, informeaza News. ro. Circulatia feroviara a fost reluata pe un singur fir, compania CFR estimand ca traficul va fi reluat pe ambele fire aproximativ la ora 16.

Traficul rutier pe autostrada Bucuresti Constanta a fost restrictionat din cauza unui accident

Centrul Infotrafic al Politiei Romane anunta ca, din cauza unui accident rutier, a doua banda a autostrazii Bucuresti-Constanta este restrictionata la kilometrul 53 si se circula pe prima banda pe sensul catre Capitala.

Studenta cu zece pe linie care a decis sa-si doneze bursa unui tanar ce nu isi permite taxa pe primul an

Alina Hadded este o studenta cu 10 pe linie, de la Universitatea de Vest Vasile Goldis, care a decis sa-si doneze bursa, achitand astfel primul an de studiu al unui viitor) student norocos.

Distractie periculoasa pe marginea soselei! Accident grav din cauza unui dans (VIDEO)

O tanara din Ucraina a inceput sa danseze pe marginea soselei, iar in acest timp, pe lana ea a trecut un motociclist. Acesta a fost distras de dansul fetei si ajunge pe contrasens, unde se.

Faze tari:Bolovan de 1,36 kg, scos din vezica unui indian;Cele mai ciudate, neobisnuite sau amuzante restaurante din lume;Mai multi astronauti NASA au sustinut ca au luat contact cu extraterestrii

Restaurantul OZN de pe Valea Prahovei. Turistii care tranziteaza Romania au, de-acum, un nou punct de atractie: restaurantul in forma de OZN! Un nou. Defilare cu caini costumati pe principalul bulevard din Dallas. Sute de catei din Texas au sarbatorit cum se cuvine Pastele. Stapanii i-au costumat in.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )