Libnet.ro
UNICEF

22:30

MINUT CU MINUT Conferinta de presa Victor Piturca

Online Sport Online Sport,
MINUT CU MINUT Conferinta de presa Victor Piturca

Onlinesport. ro a transmis LIVE TEXT de la ora 12:30 conferinta de presa sustinuta de selectionerul Victor Piturca. continuă pe Online Sport

LIVE Conferinta de presa Victor Piturca

Onlinesport. ro transmite LIVE TEXT de la ora 12:30 conferinta de presa pe care o sustine selectionerul Victor Piturca.

Victor Piturca a anuntat lotul complet pentru Ungaria si Turcia. Gigel Bucur, arma secreta?

Victor Piturca a anuntat vineri lotul Romaniei pentru meciurile vitale ale Romaniei din preliminariile Cupei Mondiale 2014, contra Ungariei 6 septembrie, ora 21:00) si Turciei 10 septembrie, ora 21:00). Selectionerul a mutat neasteptat chemand un jucator nou. Romania trebuie sa le bata pe ambele in Grupa D pentru a avea sanse de intrare in baraj.

CONFERINTA Victor Piturca, despre meciul Romania - Ungaria. Pe cine se bazeaza selectionerul nationalei de fotbal

Romania - Ungaria / Selectionerul echipei nationale de fotbal a Romaniei, Victor Piturca a vorbit despre meciul de vineri, cu Ungaria, care se va desfasura pe Arena Nationala incepand cu ora 21.

Victor Piturca: Calculele sunt simple, ne dorim sase puncte cu Ungaria si Turcia

Romania se va duela in urmatoarea perioada cu Ungaria si Turcia preliminarii Campionatul Mondial de Fotbal din 2014), iar selectionerul a dezvaluit planurile pentru aceasta dubla. Calculele sunt simple, ne dorim sase puncte pentru a nu sta la mana rezultatelor, a precizat Victor Piturca.

Piturca: Trebuie sa fim pregatiti psihic cu Ungaria

Selectionerul Victor Piturca a intrat in linie dreapta cu pregatirea meciului pe care nationala Romaniei il va sustine, vineri seara, contra Ungariei in preliminariile Cupei Mondiale.

Chiriches este incert pentru dubla cu Ungaria si Turcia

Fundasul Vlad Chiriches este tinut sub observatie de selectionerul Victor Piturca si ar putea lipsi cel putin de la prima partida din dubla care urmeaza in preliminariile Cupei Mondiale.

Echipa nationala face coeficient cu Berceniul

Romania se pregateste asiduu pentru meciul de vineri cu Ungaria, ora 21:00, din Grupa D a preliminariilor Cupei Mondiale 2014. Elevii lui Victor Piturca au jucat cu ACS Berceni, pe care a invins-o cu 2-0.

Premierul Victor Ponta le-a transmis condoleante familiilor victimelor accidentului din Ungaria (VIDEO)

Victor Ponta le-a transmis, vineri seara, condoleante familiilor victimelor accidentului din Ungaria, relateaza B1 TV. Transmit public condoleante pentru familiile care au pierderi, si sunt trei victime, din.

LIVE US Open, Halep - Kirilenko pentru un loc in optimi

Onlinesport. ro transmite, LIVE TEXT, sambata dupa amiaza, meciul pe care Simona Halep il sustine contra rusoaicei Maria Kirilenko in turul 3 de la US Open.

Tragerea la sorti a grupelor Europa League. Pandurii in grupa cu Fiorentina, Dnepr si Pacos de Ferreira

Pandurii Tg. Jiu, singura echipa romaneasca ramasa in Europa League, si-a cunoscut, vineri de la ora 14:00 LIVE TEXT pe Onlinesport. ro, adversarele din faza grupelor. Gorjenii nu au avut noroc si vor intalni adversare de calibru precum Fiorentina, Dnepr Dnepropetrovsk si Pacos de Ferreira, echipa care a jucat in playoff-ul Champions League. Vedeti mai jos componenta celor 12 grupe din Europa League.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2588 seconds )