Libnet.ro
UNICEF

12:16

Miracolul petrecut la una dintre cele mai cunoscute manastiri din Neamt

Antena3 Antena3,
Miracolul petrecut la una dintre cele mai cunoscute manastiri din Neamt

Un miracol s-ar fi petrecut la Manastirea Petru Voda din judetul Neamt, in 2013, unul dintre marii duhovnici ai ortodoxiei, parintele Gheorghe Calciu Dumitreasa, a fost exhumat, iar trupul sau a fost. continuă pe Antena3

Formula 1: Daniel Ricciardo va concura pentru Renault din 2019 - A fost una dintre cele mai grele decizii din cariera mea

In prezent la austriecii de la Red Bull, Daniel Ricciardo va concura din sezonul viitor pentru echipa Renault. intelegerea dintre pilotul australian de Formula 1 si constructorul francez este valabila pe o perioada de doi ani, a anuntat renaultsport. com.

Una dintre cele mai frumoase membre PSD, in STARE CRITICA dupa un groaznic accident rutier: Elicopterul SMURD intervine de urgenta (FOTO)

Consilierul judetean PSD, Luminita Trifan, a fost grav ranita intr-un accident rutier ce a avut loc intre Fetesti si Tandarei! Accidentul a fost provocat de soferul unui autoturism cu volanul pe partea.

VIDEO Serena Williams, una din cele mai grele nfrngeri din cariera: 1-6, 0-6 cu de Johanna Konta la San Jose

Finalista la Wimbledon unde a fost invinsa de Angelique Kerber), Serena Williams si-a inceput sezonul de hard la San Jose, competitie unde a suferit una din cele mai drastice infrangeri din cariera. Fostul lider mondial a castigat doar un game in fata sportivei Johanna Konta, britanica castigand cu un incredibil 6-1, 6-0!.

VIDEO Serena Williams, una din cele mai grele nfrngeri din cariera: 1-6, 0-6 cu Johanna Konta la San Jose

Finalista la Wimbledon unde a fost invinsa de Angelique Kerber), Serena Williams si-a inceput sezonul de hard la San Jose, competitie unde a suferit una din cele mai drastice infrangeri din cariera. Fostul lider mondial a castigat doar un game in fata sportivei Johanna Konta, britanica castigand cu un incredibil 6-1, 6-0!.

Doua dintre cele mai mari companii cu actionariat romanesc: Listare pe bursa? Ne gandim, dar poate mai tarziu!

Chiar daca ideea listarii nu mai reprezinta o sperietoare pentru antreprenorii romani, acestia nu se grabesc sa anunte deschiderea companiilor catre investitorii de pe bursa. Reprezentantii Fan Courier si Farmec, doi jucatori importanti.

Unul dintre cele mai spectaculoase poduri din lume a fost inaugurat. Unde se afla VIDEO

Cea mai spectaculoasa atractie turistica a fost inaugurata, recent, in Vietnam. Este vorba de un pod lung de 150 de metri care trece printre degetele unei palme gigantice din piatra.

Ivanka Trump: Despartirea familiilor de imigranti, unul dintre cele mai rele momente de la inceputul presedintiei

Fiica presedintelui american, Ivanka Trump, s-a distantat in mod clar joi de tatal sau, catalogand despartirea familiilor de imigranti care au intrat clandestin in Statele Unite drept unul dintre cele mai rele momente pe care le-a trait de la inceputul presedintiei lui Donald Trump, relateaza AFP.

Descoperirea arheologica inedita care rastoarna teoriile cercetarilor anterioare. Este una dintre cele mai vechi piese de fier din nord-vestul Romaniei

Cercetarea unui sit arheologic situat in apropierea Complexului Porolissum a scos la iveala detalii importante care rastoarna teoriile specialistilor celor care au studiat zona in deceniile precedente.

VIDEO Cum arata Padurea Bistra, una dintre cele mai salbatice si frumoase zone pentru recreere din Romania

Padurea Bistra este zona verde in care turistii se racoresc in fiecare vara. Este o arie protejata de o frumusete aparte.

Cele mai bune oferte la centrale termice de la eMAG

Cei care cauta o centrala termica in aceasta perioada, trebuie sa studieze oferte celui mai mare magazin electronic. Iata cateva dintre cele mai tari reduceri eMAG centrale termice de astazi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )