Libnet.ro
UNICEF

11:00

Mircea Albulescu ar putea fi externat peste doua zile. Maestrul este in forma si ofera un adevarat spectacol celor care il viziteaza

Antena3 Antena3,
Mircea Albulescu ar putea fi externat peste doua zile. Maestrul este in forma si ofera un adevarat spectacol celor care il viziteaza

Actorul Mircea Albulescu se simte bine dupa operatia la inima, a inceput programul de recuperare, iar in cateva zile ar putea fi externat. Maestrul este in mare forma, glumeste cu toata lumea si. continuă pe Antena3

Actorul Mircea Albulescu, prima aparitie video dupa operatia pe cord

Actorul Mircea Albulescu, internat de doua saptamani in spital din cauza problemelor cardiace, a transmis, miercuri seara, un mesaj video emotionant, in care a multumit pentru obtinerea Premiul Constantin Brancoveanu, Sectiunea Cariere, in cadrul Galei organizate de Fundatia Alexandrion.

Actorul Mircea Albulescu ramane internat pana la finele saptamanii, dupa operatia pe cord facuta la Timisoara

Mircea Albulescu va ramane internat la Institutul de Boli Cardiovasculare de la Timisoara, cel putin pana la sfarsitul saptamanii, iar in prezent el se simte bine dupa operatia pe cord si face gimnastica de recuperare, potrivit medicilor, transmite Mediafax.

Timisoara: Mircea Albulescu ramane internat pana la sfarsitul saptamanii, dupa operatia pe cord

Actorul Mircea Albulescu va ramane internat la Institutul de Boli Cardiovasculare de la Timisoara, cel putin pana la sfarsitul saptamanii, informeaza medicii. Medicul Marian Gaspar, seful Clinicii de.

Mircea Albulescu ramane internat pana la sfarsitul saptamanii

Medicul Marian Gaspar, seful Clinicii de Chirurgie Cardiaca din cadrul Institutului de Boli Cardiovasculare din Timisoara, cel care l-a operat pe Mircea Albulescu, a declarat, marti, ca actorul se simte bine, se recupereaza si ca va ramane internat cel putin pana la sfarsitul saptamani .

Peste 200 de romani cu asigurare obligatorie a locuintelor au solicitat constatari ale daunelor in urma cutremurului din urma cu doua zile

Pool-ul de Asigurare impotriva Dezastrelor Naturale PAID) a fost solicitat de peste 200 de asigurati care au optat pentru Polita de Asigurare impotriva Dezastrelor naturale PAD) in urma cutremurului cu magnitudinea de 5,7 pe scara Richter produs sambata, 22 noiembrie, in regiunea Vrancea.

Greva de doua zile la Lufthansa

Greva pilotilor companiei aeriene Lufthansa, desfasurata in perioada 1-2 decembrie, a obligat operatorul de transport sa anuleze 1. 350 de zboruri, fiind afectati peste 150. 000 de pasageri.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )