Libnet.ro
UNICEF

16:00

Mircea Badea: Asta cu parlamentarii scosi din Codul Penal e o minciuna mai mare decat pixelul albastru

Antena3 Antena3,
Mircea Badea: Asta cu parlamentarii scosi din Codul Penal e o minciuna mai mare decat pixelul albastru

Mircea Badea a comentat, marti, in cadrul emisiunii in Gura Presei unele titluri aparute in presa, legate de modificarile propuse pentru Codul Penal. Trebuie sa fii exagerat de orice ca sa dai acest. continuă pe Antena3

Presedintele Romaniei si parlamentarii, scosi din definitia functionarului public

Update 19:49 Directia Nationala Anticoruptie DNA) considera ca, prin modificarea notiunii de Functionar din Codul Penal, categoriile mentionate - Presedintele Romaniei, deputatii si senatorii, precum si persoanele care isi desfasoara activitatea in cadrul unei profesii liberale, in baza unei legi speciale si care nu sunt finantati de la bugetul de stat - nu vor mai putea fi cercetate si sanctionate pentru infractiuni comise in exercitarea atributiilor care deriva din aceasta calitate.

Basescu: Modificarile din Codul penal sunt dramatice si darama 10 ani de de munca a institutiilor anticoruptie

Modificarile din Codul penal sunt dramatice si darama 10 ani de de munca a institutiilor anticoruptie, a afirmat presedintele Traian Basescu, in cadrul unei declaratii de presa sustinuta marti la Palatul.

LIBER LA FURAT: Presedintele si parlamentarii sunt scosi ca functionari publici din Codul Penal

Camera Deputatilor a adoptat, marti, un proiect de lege prin care presedintele si parlamentarii sunt scosi din categoria functionarilor publici prevazuta in Codul Penal, scrie Mediafax .

Presedintele Romaniei si parlamentarii, scosi din definitia functionarului public

Plenul Camerei Deputatilor a adoptat, astazi, un proiect de lege prin care se modifica Codul penal si prin care presedintele Romaniei si parlamentarii sunt scosi din definitia functionarilor publici.

Zgonea, despre modificarile din Codul penal: Nu este adevarat ca parlamentarii s-ar proteja de justitie

Parlamentarii nu pot fi asimilati functionarilor publici si trebuie sa existe inCodul penal sanctiuni distincte si specifice pentru acestia, a declarat, marti, presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu.

Traian Basescu respinge legea prin care politicienii sunt scosi din categoria functionarilor publici prevazuta in Codul Penal. Sunt 10 ani de mers inapoi

Camera Deputatilor a adoptat, marti, un proiect de lege prin care presedintele si parlamentarii sunt scosi din categoria functionarilor publici prevazuta in Codul Penal, insa seful statului, Traian Basescu, a anuntat in cadrul unei conferinte de presa.

Olanda, ingrijorata de amendamentele la Codul Penal. ...

Olanda a transmis ca este ingrijorata de amendamentele Codului Penal. Mesajul a fost transmis prin intermediul Ambasadei Olandei la Bucuresti. Este vorba despre amendamentele prin care presedintele si parlamentarii au fost scosi din categoria functionarilor publici. Ambasada Regatului Tarilor de Jos urmareste cu ingrijorare amendamentele la Codul Penal, n. r. ) si asteapta evolutiile viitoare, se arata in raspunsul misiunii diplomatice citat de Mediafax. Camera Deputatilor a adoptat, marti, .

ONG-uri: Insulta si calomnia, reintroduse clandestin in Codul Penal.

Cateva ONG-uri au sesizat ca insulta si calomnia au fost reintroduse clandestin in Codul Penal prin proiectul de lege aprobat marti de Camera Deputatilor si ii cer presedintelui sa nu promulge legea. APADOR-CH, ActiveWatch, Asociatia pentru Tehnologie si Internet si Centrul pentru Jurnalism Independent arata, intr-un comunicat de presa, ca un proiect de lege vechi din noiembrie 2011 propunea abrogarea unui singur articol din Codul Penal, respectiv articolul 74 indice 1, insa el a fost .

Ambasada Olandei: Urmarim cu ingrijorare amendamentele la Codul Penal

Ambasada Olandei la Bucuresti a precizat, miercuri, la solicitarea Mediafax, ca urmareste cu ingrijorare amendamentele la Codul Penal prin care Camera Deputatilor a scos presedintele si parlamentarii din categoria functionarilor publici. Ambasada Regatului Tarilor de Jos urmareste cu ingrijorare amendamentele la Codul Penal, n. r. ) si asteapta evolutiile viitoare, se arata in raspunsul misiunii diplomatice. Camera Deputatilor a adoptat, marti, un proiect de lege prin care presedintele si parlamentarii sunt scosi din categoria functionarilor publici prevazuta in Codul Penal.

PDL vrea sa conteste la CCR modificarile la Codul Penal.

PDL va contesta la Curtea Constitutionala cele doua doua proiecte de lege care modifica Codul Penal, transmite Hotnews, citand surse parlamentare. Citeste si: Ziua cea mai neagra a luptei anticoruptie Camera Deputatilor a adoptat, marti, doua legi prin care se introduce o superimunitate pentru parlamentari si prin care sunt scosi de pe lista functionarilor publici parlamentarii, presedintele si profesiile liberale. Citeste si: Culisele unor proiecte de lege scandaloase In acelasi timp, .

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )