Libnet.ro
UNICEF

08:00

Mircea Badea: Mircea Basescu trebuie arestat acum! M-am saturat sa traiesc intr-un stat mafiot

Antena3 Antena3,
Mircea Badea: Mircea Basescu trebuie arestat acum! M-am saturat sa traiesc intr-un stat mafiot

Mircea Badea si Mihai Gadea si-au exprimat parerea in legatura cu plangerea formulata de Florin Anghel, fiul lui Bercea Mondial, impotriva fratelui presedintelui, Mircea Basescu, pentru trafic de influenta. continuă pe Antena3

Mircea Badea: in cazul domnului Basescu Mircea, cred ca exista si fapta si cred ca exista si probele

Mircea Badea a vorbit, in cadrul interventiei sale in emisiunea 100 de Minute, despre cazul in care este implicat Mircea Basescu. in cazul domnului Basescu Mircea, cred ca exista si fapta si cred ca.

Mircea Badea: Eu sunt cetateanul caruia Kovesi si Cazanciuc i-au propus sa se ocupe de strategia de comunicare a Parchetului

Mircea Badea a povestit cum Laura Codruta Kovesi, fostul sef al DNA, impreuna cu ministrul justitiei Robert Cazanciuc, i-au propus acestuia sa se ocupe de strategia de comunicare a Parchetului. Eu sunt.

Mircea Badea: As vrea un presedinte care sa nu se uite in fata mea si sa-mi dea flegme. Nu-ti bate joc de mine, nu sunt prostul tau

Mircea Badea a comentat, marti, pe marginea averilor prezidentiabililor si a eternei dispute, ce e mai bine: un presedinte sarac, sau unul bogat?E mai putin relevant daca e bogat sau sarac. Asta ca daca.

Mircea Badea: Tija pentru sfintire?? Stiam de ce imi plac mie asa mult preotii...

Mircea Badea si-a exprimat aprecierea pentru comunicatul transmis de BOR - dupa ce Patriarhul Daniel a aparut in niste fotografii sfintind studiourile Trinitas TV cu un obiect ce parea a fi un trafalet - si a.

Mircea Badea: Tija pentru sfintire? Stiam de ce imi plac mie asa mult preotii...

Mircea Badea si-a exprimat aprecierea pentru comunicatul transmis de BOR - dupa ce Patriarhul Daniel a aparut in niste fotografii sfintind studiourile Trinitas TV cu un obiect ce parea a fi un trafalet - si a.

Mircea Badea: E greu de crezut ca din punct de vedere politic e cineva mai penibil decat MRU

Mircea Badea a vorbit luni, in cadrul unei interventii pe finalul Sintezei Zilei, despre politicienii de dreapta din Romania. Care au fost prioritatile lui Mihai Razvan Ungureanu pe perioada cat a fost.

Mircea Badea: Avea sau nu avea sa-i dea familia doamnei Stanciu bani celeilalte doamne?

Mircea Badea a vorbit, in cadrul interventiei sale in emisiunea 100 de Minute, despre dosarul cu asa zisa santajista a Iuliei Stanciu. Pana la urma, in dosarul doamnei Iulia Stanciu, pana la.

Mircea Badea, incident in trafic: Aceasta atitudine de hipercorectitudine excesiva tradeaza faptul ca toate celelalte probleme erau rezolvate

Mircea Badea a fost oprit de politistii de la Rutiera pentru depasirea vitezei legale, asa ca realizatorul emisiunii in Gura Presei, a povestit patania. Era doua noaptea, eram pe undeva pe bulevardul.

Mircea Badea: Asa-zisa justitie din Romania trebuie sa inceteze sa mai fie bodyguard pentru acest clan mafiot!

Presedintele Traian Basescu a facut o declaratie de presa, astazi, la Palatul Cotroceni, in contextul in care fratele acestuia, Mircea Basescu, este implicat intr-un scandal de santaj cu familia interlopului.

VIDEO Victor Ponta: Presedintele Traian Basescu trebuie sa demisioneze

Premierul Victor Ponta a afirmat joi ca presedintele Traian Basescu ar trebui sa demisioneze din functie, dupa publicarea unor inregistrari video in care fratele sau, Mircea, apare ca ar recunoaste ca a primit bani de la fiul unui interlop.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2315 seconds )