Libnet.ro
UNICEF

15:45

Mircea Badea, despre frasuiala cretin-ipocrita care a isterizat Internetul

Antena3 Antena3,
Mircea Badea, despre frasuiala cretin-ipocrita care a isterizat Internetul

Mircea Badea a comentat, in pasa editiei de miercuri a emisiunii in gura presei, cu Sinteza zilei, frasuiala cretin-ipocrita de pe net dupa ce Curtea Europeana a Drepturilor Omului CEDO) a. continuă pe Antena3

Mircea Badea, despre copiii familiei Bodnariu: Avem de-a face cu un act de rapire

Mircea Badea a spus, duminica, in interventia sa de la Sinteza Zilei, ca luarea copiilor familiei Bodnariu de catre statul norvegian poate fi considerata o rapire. Cetatenii fac ce pot. Dupa parerea me.

Mircea Badea explica de ce propunerea Ministrului Justitiei este una gresita

Mircea Badea spune ca propunerea Ministrului Justitiei in legatura abrogarea articolului care permite reducerea pedespselor pentru detinutii care scriu carti este una gresita. Badea a explicat ca.

Mircea Badea: Norvegia nu e o tara frecventabila. Daca as fi acolo, jur ca as pleca!

Mircea Badea a comentat, in pasa editiei de luni seara a emisiunii in gura presei, cu Sinteza zilei, drama familiei Bodnariu, ai carei copii au fost luati de serviciile sociale norvegiene. Mircea Badea a apreciat de.

Mircea Badea: Gata! Suficient! Imi e sila. Nu voi mai da niciun leu vreodata!

Mircea Badea a postat, pe blogul sau, un mesaj in care anunta ca s-a hotarat sa nu mai doneze vreun leu vreodata, oricat de tulburatoare ar fi povestea respectiva si oricat de multi bani as.

Programul de abdomene al lui Mircea Badea. Cum sa ai un corp de invidiat

Mircea Badea a postat pe site-ul personal un program pentru abdomene. Are insa si un avertisment pentru cei care doresc sa il urmeze. Nu incercati asta! E foarte periculos! Mie mi-e lene sa fac in modurile.

Mircea Badea: Romania este stalinista in foarte multe lucruri. incerc sa gasesc solutii de supravietuire mentala

Romania este stalinista in foarte multe lucruri, sustine Mircea Badea. incerc din rasputeri sa ma desprind de aceasta realitate stalinista a tarii noastre staliniste si nu reusesc. Fac eforturi uriase.

Mircea Badea: Cea mai mizerabila parte a Bucurestiului este ...

Cea mai mizerabila parte a Bucurestiului este nordul, a opinat Mircea Badea. E chiar oribila partea de nord. Chiar n-as vrea sa stau in nord. E totul blocat, a spus el.

Ioan Mircea Pascu, despre profesorii care au girat cartile puscariasilor: De ce sa fie trasi la raspundere? Nu au facut nimic ilegal

Europarlamentarul PSD Ioan Mircea Pascu sustine caprofesorii universitari care au coordonat cartile scrise de unii detinuti nu au facut nimic ilegal, pentru ca reducerea pedepsei ca urmare a realizarii unei lucrari in detentie este prevazuta de lege.

Scriitorul Dan Mircea Cipariu cere demisia ministrului Culturii. Care este motivul

Scriitorul Dan Mircea Cipariu cere demisia ministrului Culturii, Vlad Alexandrescu, nemultumit ca Ministerul Culturii nu a finantat niciun proiect dedicat literaturii de Ziua Culturii Nationale, care coincide cu ziua poetului Mihai Eminescu, transmite Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )