Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mircea Badea: Ce se intampla in mintea celor care zic pe de o parte ca Basescu e nasol, dar oamenii numiti de el sunt minunati?

Antena3 Antena3,
Mircea Badea: Ce se intampla in mintea celor care zic pe de o parte ca Basescu e nasol, dar oamenii numiti de el sunt minunati?

Mircea Badea i-a adresat o intrebare, marti, in interventia sa de la Sinteza Zilei, sociologului Marius Pieleanu, intrebare legata de rezultatele din sondajele de opinie si modul in care gandesc. continuă pe Antena3

Mircea Badea: Cu totii suntem arestati preventiv

Mircea Badea a comentat, in cadrul interventiei sale in emisiunea 100 de Minute, imaginile in care Adrian Sarbu apare plimbandu-se prin Bucuresti, cu toate ca este arestat preventiv. Daca domnul Sarbu era.

Mircea Badea prezinta unul dintre materialele jurizate la New York Festivals

Mircea Badea a prezentat, luni, pe pagina sa de Facebook, una dintre productiile pe care le-a jurizat la New York Festivals. Este vorba despre un clip produs de HBO in 2014 si care a fost proiectat inainte de un discu.

Mircea Badea, metafora inedita pentru separatia puterilor in stat

Mircea Badea a dialogat, luni, la Sinteza Zilei, cu invitatii din platou ai lui Mihai Gadea, pe tema consultarilor de la Cotroceni dintre presedintele Iohannis si partidele politice. Ati inteles ce s-a.

Mircea Badea: Sa te plimbi cu sofer in calitatea ta de arestat preventiv, este foarte tare! Sarbu e de dreapta

Patronul Mediafax Adrian Sarbu are parte de tratament privilegiat din partea Politei. Aceasta a fost surprins plimbandu-se fara catuse prin Bucuresti, desi se afla oficial in arest preventiv. in.

Sinteza zilei: Mihai Gadea si Mircea Badea au vorbit despre premiul si experienta de la New York Festivals

Campania Generatia Pierduta, premiata cu argint la New York Festivals, a stat alaturi de reportaje impresionante de la televiziuni de prestigiu din intreaga lume. Unul dintre posturile TV care au fost.

Generatia celor care vor crea orasul inteligent

La etajul 7 dintr-o cladire de la Eroilor, Bogdan imi povesteste cum in seara precedenta a gandit o aplicatie care poate deveni un startup de succes in corporatii. A facut asta in trei ore, de la idee la proiect, si el numeste asta rapid prototyping. Biroul in care sunt este al Qualitance si de la Bogdan Raduta si Ioan Iacob aflu cum poate Bucurestiul sa fie un oras inteligent.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )