Libnet.ro
UNICEF

00:08

Mircea Badea: Lupta anticoruptie da rezultate. Nivelul de trai al bugetarilor a crescut spectaculos

Antena3 Antena3,
Mircea Badea: Lupta anticoruptie da rezultate. Nivelul de trai al bugetarilor a crescut spectaculos

Mircea Badea a explicat, in pasa cu emisiunea 100 de minute, de luni, ca este foarte fericit de decizia iCCJ referitoare la masinile parcate neregulamentar dar a punctat si ca nivelul de trai al romanilor a. continuă pe Antena3

Mircea Badea: Solicit o interventie publica a presedintelui Iohannis in cazul Rarinca

Mircea Badea i-a cerut presedintelui Iohannis sa aiba o interventie publica in cazul Marianei Rarinca, femeia care a stat sase luni in arest si, ulterior, a fost declarata nevinovata. Mariana Rarinca a.

Judecatorii: Santajul NU a existat! Mircea Badea, apel catre presedintele Iohannis: Trebuie sa actionati public in legatura cu acest abuz odios

Mircea Badea, realizatorul emisiunii in gura presei, a vorbit in cadrul editiei de joi despre drama femeii care a stat jumatate de an in spatele gratiilor, dupa ce a fost acuzata pe nedrept de santaj. Ca s-o sc.

Monica Macovei ar putea fi premiata pentru rezultatele sale in lupta anticoruptie

Europarlamentarul Monica Macovei va fi nominalizata, luni, in Bulgaria, pentru premiul anual al Fundatiei Giovanni Falcone, care se acorda, in aceasta tara, personalitatilor cu rezultate in lupta impotriva coruptiei, informeaza Agerpres.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )