Libnet.ro
UNICEF

07:00

Mircea Basescu si Marian Capatana, din nou in fata judecatorilor constanteni

Adevărul Adevărul,
Mircea Basescu si Marian Capatana, din nou in fata judecatorilor constanteni

Mircea Basescu si Marian Capatana se vor prezenta astazi in fata judecatorilor constanteni. La Tribunalul Constanta are loc al doilea termen in procesul pe fond al celor doi. continuă pe Adevărul

Marian Capatana: Mircea Basescu si avocatul lui m-au pus sa mint, cu promisiunea ca nu vom avea probleme cu justitia

Mircea Basescu va fi confruntat cu Bercea Mondial si Basica la urmatorul termen al procesului din luna ianuarie. Asta dupa ce astazi, fratele presedintelui Traian Basescu si intermediarul banilor, Marian.

in ianuarie, Mircea Basescu se va confrunta cu Bercea Mondial

In procesul in care este judecat Mircea Basescu, fratele presedintelui Traian Basescu, s-a dat termen nou pentru luna ianuarie. Mircea Basescu va fi confruntat in sala de judecata cu Bercea Mondial si cu celebrul.

Tobosarul trupei AC/DC, din nou la tribunal, dupa o bataie de strada

Phil Rudd, tobosarul trupei AC/DC, a ajuns din nou in fata unui tribunal, joi, dupa ce s-a implicat intr-o bataie de strada, informeaza Mediafax.

Elicopterul prabusit la Sibiu: Pilotul Gabriel Titiana a fost operat din nou

Pilotul elicopterului militar prabusit in judetul Sibiu, Gabriel Titiana, a fost operat din nou, vineri, si i s-a facut un alt transplat de piele, conform directorului Spitalului de Arsi din Capitala, citat de Mediafax.

Senatoarea grevista, Cristiana Anghel, ataca din nou: Vrea sa-i taie indemnizatia unui PNL-ist

Grevista lui Voiculescu ataca din nou. De aceasta data, victima senatoarei Cristiana Anghel este liberalul Cristian Bodea, caruia vrea sa-i taie indemnizatia. La sfarsitul lunii septembrie, acesta a depus un.

Guvernul amana din nou modificarea Legii pietei de capital; Ponta: Vreau sa suflam si in iaurt!

Guvernul a amanat din nou aprobarea proiectului care modifica Legea pietei de capital. Premierul Victor Ponta a spus, in sedinta de guvern, ca vrea sa se sufle si in iaurt la redactarea prevederilor din proiect, informeaza Mediafax.

Guvernul amana din nou modificarea Legii pietei de capital pentru ca vrea sa sufle si in iaurt

Proiectul care modifica Legea pietei de capital a fost din nou amanat de Guvern, premierul Victor Ponta spunand, in sedinta, ca la acest document se va lucra in continuare, deoarece vrea sa se sufle si in iaurt la redactarea prevederilor.

Banca centrala a Rusiei a intervenit din nou pe piata pentru a sustine rubla

Banca centrala a Rusiei a intervenit din nou piata valutara pentru sustinerea rublei, aflata in declin masiv din cauza sanctiunilor economice impuse de Uniunea Europeana UE) si SUA. Totusi, aceasta este prima interventie de dupa trecerea la flotarea libera a rublei in luna noiembrie, masura fiind estimata la circa 700 de milioane de dolari.

Urgenta Spitalului Husi, inchisa din nou dupa ce medicul detasat si-a dat si el demisia

Compartimentul de Primiri Urgente de la Spitalul Husi va fi inchis din nou, dupa ce si-a dat demisia si medicul coordonator detasat de la Vaslui in urma cu mai putin de o luna, atunci cand fostul sef al.

Pilotul elicopterului prabusit in judetul Sibiu ar putea fi operat din nou

Pilotul elicopterului prabusit in judetul Sibiu, Gabriel Titiana, ar putea fi operat din nou, vineri, daca starea sanatatii lui va permite acest lucru, a anuntat directorul Spitalului de Arsi, citat de Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )