Libnet.ro
UNICEF

15:30

Mircea Basescu, santajat cu fapte compromitatoare de ginerele lui Bercea Mondial

Adevărul Adevărul,
Mircea Basescu, santajat cu fapte compromitatoare de ginerele lui Bercea Mondial

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie Serviciul teritorial Constanta l-au retinut pe Marius Constantin pentru santaj. in cauza mai sunt cercetate doua persoane, respectiv Anghel Izaura si un minor, fata de care s-a dispus punerea in miscare a actiunii penale pentru savarsirea infractiunii de santaj. continuă pe Adevărul

Mircea Basescu, santajat pentru 280.000 de euro de ginerele lui Bercea Mondial

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie Serviciul teritorial Constanta l-au retinut pentru 24 de ore pe Marius Constantin, ginerele lui Bercea Mondial, pentru ca l-ar fi santajat pe fratele presedintelui, Mircea Basescu, cerandu-i 280. 000 de euro. in cauza mai sunt cercetate doua persoane, respectiv Anghel Izaura si un minor, acuzate tot de santaj.

Mircea Basescu, santajat cu fapte compromitatoare

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie Serviciul teritorial Constanta l-au retinut pe Marius Constantin pentru santaj. in cauza mai sunt cercetate doua persoane, respectiv Anghel Izaura si un minor, fata de care s-a dispus punerea in miscare a actiunii penale pentru savarsirea infractiunii de santaj.

Mircea Basescu, santajat de ginerele si fiica lui Bercea Mondial, care i-ar fi cerut 280.000 de euro

Mircea Basescu a fost santajat de ginerele si fiica lui Bercea Mondial, care l-au amenintat ca, daca nu le da 280. 000 de euro, vor face publice informatii despre presupusa implicare a acestuia in fapte de coruptie, cei doi fiind prinsi cand primeau 10. 000 de euro, potrivit unor surse judiciare citate de Mediafax.

Mircea Basescu, santajat de ginerele lui Bercea Mondialu

Update 15:19 Sotia lui Mircea Basescu: Nu imi pare rau ca i-am botezat nepoata lui Bercea Sotia lui Mircea Basescu, Doina, a declarat astazi la un post TV ca nu stia nimic despre scandal, precizand ca nu ii pare rau ca domnia sa si sotul dumneaei i-au botezat nepoata lui Bercea Mondialu.

Mircea Basescu, santajat de ginerele lui Bercea Mondialu

Update 14:32 Fiul lui Bercea Mondialu: Ne-a luat Mircea Basescu 600. 000 de euro Florin Anghel, fiul lui Sandu Anghel, a declarat astazi, din penitenciar, pentru un post TV, ca familia sa i-a platit 600 de mii de euro lui Mircea Basescu pentru ca el si tatal sau sa scape de inchisoare.

Mediafax: Mircea Basescu, santajat de ginerele si fiica lui Bercea Mondial

Mircea Basescu a fost santajat de ginerele si fiica lui Bercea Mondial. Potrivit unor surse citate de Mediafax, cei doi l-ar fi amenintat pe fratele presedintelui ca vor face publice informatii despre presupusa.

Mediafax: Mircea Basescu, santajat de ginerele si fiica lui Bercea Mondial (VIDEO)

Mircea Basescu a fost santajat de ginerele si fiica lui Bercea Mondial. Potrivit unor surse citate de Mediafax, cei doi l-ar fi amenintat pe fratele presedintelui ca vor face publice informatii despre presupusa.

Avocatul Pavel Abraham, despre probele din flagrantul de santaj din casa lui Mircea Basescu

Avocatul Pavel Abraham, care il va reprezenta in instanta pe ginerele lui Bercea Mondial, a vorbit in editia de vineri a emisiunii La ordinea zilei despre probele compromitatoare pe care familia acestuia.

Ginerele lui Bercea Mondial, arestat preventiv pentru santajarea lui Mircea Basescu

Ginerele lui Bercea Mondial, acuzat ca l-ar fi santajat pe Mircea Basescu, fratele presedintelui Traian Basescu, caruia i-ar fi cerut 280. 000 de euro amenintandu-l ca va face publice informatii compromitatoare, a fost arestat preventiv, vineri, seara .

Fratele presedintelui, santajat de fiica si ginerele lui Bercea Mondial

Mircea Basescu, fratele presedintelui Traian Basescu a fost santajat de fiica si giberele interlopului Bercea Mondial. Conform DNA, Izaura Anghel, fiica lui Bercea Mondial si un minor in vasrta de 17 ani, sunt cercetati in libertate. in schimb, ginerele acestuia, marius Constantin, a fost retinut de procurorii DNA, el fiind ridicat de la casa lui Mircea Basescu, joi seara.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )