Libnet.ro
UNICEF

05:00

Mircea Dusa va participa la ceremonia de activare a Unitatii de Integrare a Fortelor NATO, de la Bucuresti

B1 B1,
Mircea Dusa va participa la ceremonia de activare a Unitatii de Integrare a Fortelor NATO, de la Bucuresti

Ministrul Apararii Nationale, Mircea Dusa, va participa, joi, la ceremonia de activare a Unitatii de Integrare a Fortelor NATO de la Bucuresti, scrie Agerpres. La eveniment va participa si seful Statului. continuă pe B1

Mircea Dusa participa la ceremonia de activare a Unitatii de integrare a fortelor NATO

Ministrul apararii nationale, Mircea Dusa, va participa joi la ceremonia de activare a Unitatii de integrare a fortelor NATO NFIU-NATO Force Integration Unit) de la Bucuresti, informeaza un comunicat de presa.

Mircea Dusa spune ca a propus ca in legea salarizarii sa se prevada solde mai mari, in special pentru soldati si gradati

Ministrul Apararii Nationale, Mircea Dusa, a anuntat luni ca la Ministerul Muncii se afla in lucru proiectul de lege privind salarizarea unitara a bugetarilor, propunerea sa fiind ca soldatii si cei cu salarii mai mici sa beneficieze de o solda mai mare, informeaza Agerpres.

Unitatea de integrare a fortelor NATO din Bucuresti a fost activata. Dusa:E un moment istoric

Ministrul Apararii, Mircea Dusa, a participat, joi, la ceremonia de activare a Unitatii de integrare a fortelor NATO din Bucuresti, evenimente similare avand loc concomitent in alte cinci tari aliate din flancul estic, acesta declarand ca evenimentul.

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2366 seconds )