Libnet.ro
UNICEF

12:00

Mircea Dusa: Romania are in vedere participarea la misiunea Resolute Support din Afganistan, in 2016

B1 B1,
Mircea Dusa: Romania are in vedere participarea la misiunea Resolute Support din Afganistan, in 2016

Ministrul Apararii, Mircea Dusa, a declarat joi, la reuniunea ministeriala a NATO, ca autoritatile romane au in vedere participarea la misiunea Resolute Support din Afganistan, in 2016, potrivit unui comunicat. continuă pe B1

Mircea Dusa, la NATO: Peste 100 de exercitii internationale sunt planificate in Romania, in 2015

In Romania sunt planificate, in cursul anului 2015, peste 100 de exercitii internationale, a declarat, miercuri, la reuniunea Consiliului Nord-Atlantic, ministrul Apararii, Mircea Dusa, subliniind, totodata,.

Mircea Dusa, la NATO: Peste 100 de exercitii internationale sunt planificate in Romania

In Romania sunt planificate, in cursul anului 2015, peste 100 de exercitii internationale, a declarat, miercuri, la reuniunea Consiliului Nord-Atlantic, ministrul Apararii, Mircea Dusa, transmite Mediafax. Ministrul a subliniat, totodata, progresele realizate in revizuirea si optimizarea Fortei de Raspuns a NATO.

REVISTA BLOGURILOR. Romania are nevoie de cel putin trei escadrile de vanatoare

Bloggerii romani scriu, luni, despre intentia ministrului Apararii Nationale Mircea Dusa de a cumpara o escadrila de F-16, impresii despre DinoPark Rasnov, dar si despre fotbalistul Iosif Rotariu si Campania ChampionTheMatch.

Mircea Dusa a participat la reuniunea ministrilor Apararii din statele membre NATO

Mircea Dusa a participat, miercuri, la dineul de lucru din cadrul Reuniunii ministrilor apararii din statele membre ale NATO, dedicat adaptarii strategice a Aliantei la noul context de securitate. in cadrul.

Mircea Dusa s-a intalnit la Bruxelles cu ministrul moldovean al Apararii

Ministrul Apararii Nationale, Mircea Dusa, s-a intalnit marti la Bruxelles cu omologul sau din Republica Moldova, Viorel Cibotaru. intrevederea a avut loc in marja reuniunii ministrilor apararii din statele.

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )