Libnet.ro
UNICEF

19:30

Mircea Geoana: Singura solutie decenta, demisia lui Dragnea din PSD; va ramane la fel de influent in partid

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Mircea Geoana: Singura solutie decenta, demisia lui Dragnea din PSD; va ramane la fel de influent in partid

Mircea Geoana spune, referindu-se la condamnarea lui Liviu Dragnea, ca singura solutie de a repara cat de cat reputatia grav afectata a PSD ar fi fost ca domnul Dragnea sa-si dea demisia din partid Geoana afirmand ca Liviu Dragnea va. continuă pe Wall-Street Ro

UPDATE Mircea Geoana, audiat la DNA: Am fost chemat pentru a da o declaratie intr-un dosar aflat in lucru

Senatorul Mircea Geoana a venit, miercuri, la Directia Nationala Anticoruptie DNA), fiind citat pentru a fi audiat intr-un dosar. Mircea Geoana a ajuns la sediul SNA in jurul orei 13. 50, fiind insotit de avocat. UPDATE: Geoana a declarat la iesirea de la DNA ca a fost chemat de procurori sa dea o declaratie intr-un dosar aflat in lucru, precizand ca nu poate sa spuna mai mult, pentru ca este o cauza aflata in faza de urmarire penala.

Mircea Geoana, insotit de avocat la DNA

Senatorul Mircea Geoana a venit, miercuri, la Directia Nationala Anticoruptie DNA), fiind citat pentru a fi audiat in dosarul lui Marian Vanghelie. Mircea Geoana a ajuns la sediul Directiei Nationale.

Mircea Geoana, audiat la DNA in prezenta avocatului

00- Mircea Geoana a iesit in urma cu doar cateva momente de la DNA. A fost citat de procurori in dosarul in care este arestat Marian Vanghelie. Stirea initiala:Senatorul Mircea Geoana a venit,.

Mircea Geoana, audiat la DNA ca martor in dosarul lui Marian Vanghelie: Senatorul a venit la sediul institutiei impreuna cu un avocat

Senatorul Mircea Geoana a ajuns miercuri la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, insotit de un avocat, informeaza B1 TV. Potrivit unor surse citatate de B1 TV, Mircea Georana este martor in dosarul in care.

Mircea Geoana, despre audierea la DNA: Nu exista nicio umbra de indoiala, de incriminare la adresa mea, nu exista niciun fel de acuza

Liderul PSRO Mircea Geoana a declarat joi ca a fost citat miercuri la DNA in calitate de martor, subliniind ca nu exista nicio acuza la adresa sa, informeaza Agerpres. Atunci cand voi fi solicitat ca martor, cum.

UPDATE: Mircea Geoana, audiat la DNA, in dosarul lui Vanghelie

Presedintele PSRo, Mircea Geoana, a venit, miercuri, la Directia Nationala Anticoruptie DNA), pentru a fi audiat ca martor in dosarul primarului suspendat Marian Vanghelie.

Senatorul Mircea Geoana, audiat la DNA

Senatorul Mircea Geoana a venit, miercuri, la Directia Nationala Anticoruptie DNA), fiind citat pentru a fi audiat ca martor in dosarul in care Marian Vanghelie este acuzat de luare de mita pentru favorizarea firmelor omului de afaceri Marin Dumitru.

Mircea Geoana, audiat la DNA

Senatorul Mircea Geoana a venit, azi, la Directia Nationala Anticoruptie DNA), fiind citat pentru a fi audiat intr-un dosar, transmit surse din presa.

Mircea Geoana, audiat la DNA

Senatorul Mircea Geoana s-a prezentat, miercuri, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) pentru a fi audiat de anchetatori intr-un dosar in care sunt cercetate posibile fapte de coruptie. Acesta a venit insotit de avocat.

Mircea Geoana, audiat la DNA in dosarul lui Vanghelie

Presedintele PSRo, Mircea Geoana, a venit, miercuri, la Directia Nationala Anticoruptie DNA),pentru a fi audiat ca martor in dosarul primarului suspendat Marian Vanghelie .

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )