Libnet.ro
UNICEF

20:30

Mircea Lucescu: La finalul sezonului voi pleca din Ucraina, din cauza razboiului

B1 B1,
Mircea Lucescu: La finalul sezonului voi pleca din Ucraina, din cauza razboiului

Tehnicianul Mircea Lucescu sustine ca la finalul sezonului va parasi echipa Sahtior Donetk si infirma zvonurile potrivit carora ar fi discutat cu un oficial din Turcia, potrivit gandul. info. Vreau sa. continuă pe B1

Mircea Lucescu va pleca de la Sahtior, dupa 11 ani in care a castigat 20 de trofee

Mircea Lucescu a vorbit cu presa din Turcia despre ce urmeaza sa faca in urmatoarea perioada, antrenorul roman precizand ca va pleca de la Sahtior la finalul acestui sezon competitional.

Mircea Lucescu si-a anuntat, oficial, plecarea de la Sahtior

Dupa luni intregi de incertitudini antrenorul Mircea Lucescu a dezvaluit ca la finalul actualului sezon va parasi Ucraina.

Meci nebun pentru Mircea Lucescu in Ucraina: a condus cu 3-0, a fost egalat, dupa care Sahtior s-a dezalantuit

Sahtior Donetk mai are sanse mici sa castige campionatul, dar minerii antrenorului Mircea Lucescu nu se predau.

Merkel si Putin au discutat despre criza din Ucraina si greselile trecutului

ACTUALIZARE 17:25 Cancelarul german Angela Merkel a discutat cu presedintele Vladimir Putin, la Moscova, despre criza din Ucraina si despre greselile trecutului care nu trebuie repetate, referindu-se la pierderile de vieti omenesti din timpul Celui de-a Al Doilea Razboi Mondial, transmite DPA.

Mircea Lucescu detoneaza bomba in plin razboi: pleaca de la Sahtior. De ce a luat aceasta decizie si unde se duce

Aventura lui Il Luce la formatia din Donetk se va incheia, in vara, dupa 11 ani in care tehnicianul de 69 de ani a transformat echipa sa intr-una din cele mai respectate din Estul Europei.

Soldati rusi demisioneaza din cauza conflictului din Ucraina

Niste soldati rusi parasesc armata din cauza conflictului din Ucraina, afirma activisti pentru drepturile omului si unii dintre acesti militari, citati de Reuters.

Raportul Nemtov arata cati militari rusi au fost ucisi in bataliile din Ucraina

Peste 200 de militari rusi au fost ucisi in doua batalii majore, in estul Ucrainei, conchide ancheta efectuata de catre activisti din cadrul opozitiei ruse, un raport care include informatii compilate de catre Boris Nemtov, asasinat in februarie langa Kremlin, potrivit Mediafax.

VIDEO Presa din Ucraina spune ca liderul asa-zisei republici Donetk a fost beat la parada. Zaharcenko se clatina vizibil in tribuna

Fortele proruse din estul Ucrainei au organizat parade cu ocazia incheierii celui de-Al Doilea Razboi Mondial. O astfel de manifestatie a avut loc si la Donetk, unde a participat si liderul asa-zisei republici populare Donetk, Alexandr Zaharcenko, scrie independent. md. Acesta a fost surprins in mai multe imagini in timpul paradei, avand grave probleme cu echilibrul.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )