Libnet.ro
UNICEF

14:00

Mircea Lucescu: Sunt foarte multumit de rezultatele obtinute de CFR Cluj si Steaua

B1 B1,
Mircea Lucescu: Sunt foarte multumit de rezultatele obtinute de CFR Cluj si Steaua

Mircea Lucescu, a declarat, vineri, ca este foarte multumit de rezultatele obtinute in cupele europene de formatiile CFR Cluj si Steaua, ambele calificate in 16-imile Ligii Europa. Sunt foarte multumit de. continuă pe B1

Mircea Lucescu, pe lista lui PSG pentru a-l inlocui pe Carlo Ancelotti

Mircea Lucescu este, conform presei franceze, una din variantele pentru banca tehnica a celor de la PSG. Echipa de pe Parc des Princes se afla doar pe locul 4 in Ligue 1, iar zilele lui Carlo Ancelotti la Paris sunt numarate. Printre numele vehiculate pentru a-i prelua pe Ibrahimovic, Silva si compania se mai afla Jose Mourinho, Pep Guardiola si Arsene Wenger.

Avancronica meciurilor de miercuri din Liga Campionilor. Toti ochii pe Mircea Lucescu

Campioana Chelsea ar putea deveni prima desinatoare a trofeului Champions League eliminata dupa faza grupelor, iar echipa miliardarului rus Roman Abramovici sta la mana lui Mircea Lucescu.

SUA sunt foarte ingrijorate de o eventuala utilizare a armelor chimice in Siria, afirma Panetta

Statele Unite sunt foarte ingrijorate privind folosirea armelor chimice de catre regimul sirian pe masura ce rebelii avanseaza, a declarat joi secretarul Apararii, Leon Panetta, reiterand avertismentul pentru.

Leon Panetta: SUA sunt foarte ingrijorate de o eventuala utilizare a armelor chimice in Siria.

Statele Unite sunt foarte ingrijorate privind folosirea armelor chimice de catre regimul sirian pe masura ce rebelii avanseaza, a declarat joi secretarul Apararii Leon Panetta, reiterand avertismentul pentru Bashar al-Assad, informeaza Mediafax. Fara a comenta in particular informatiile cu privire la aceste arme chimice, este evident ca suntem foarte ingrijorati ca pe masura ce opozitia avanseaza, mai ales asupra Damascului, regimul va lua in considerare utilizarea armelor chimice, a .

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )