Libnet.ro
UNICEF

18:00

Mircea Molot, cercetat sub control judiciar. Decizia nu este definitiva

România Liberă România Liberă,
Mircea Molot, cercetat sub control judiciar. Decizia nu este definitiva

Mircea Molot, seful Consiliului Judetean Hunedoara, vicepresedintele CJ, Tiberiu Balint, ginerele lui Molot, Roberto Patrik Venter, si oamenii de afaceri Vasile Axinte si Pup Emanoil Milica, retinuti pentru fapte de coruptie, vor fi cercetati sub control judiciar pana in 15 februarie, a decis, joi seara Tribunalul Alba. Decizia instantei nu este insa definitiva si poate fi atacata la Curtea de Apel Alba Iulia, . continuă pe România Liberă

Presedintele CJ Hunedoara, Mircea Molot (PNL), si celelalte patru persoane retinute alaturi de el, cercetati sub control judiciar

Seful Consiliului Judetean CJ) Hunedoara, Mircea Molot, vicepresedintele CJ, Tiberiu Balint, ginerele lui Molot, Roberto Patrik Venter, si oamenii de afaceri Vasile Axinte si Pup Emanoil Milica, retinuti pentru fapte de coruptie, vor fi cercetati sub control judiciar, a decis, joi seara, Tribunalul Alba, potrivit Mediafax.

Constanta: Magistratii au respins cererea lui Nicusor Constantinescu de a fi judecat sub control judiciar

Presedintele suspendat al Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, ramane in arest preventiv, dupa ce Tribunalul Constanta a respins, marti, cererea acestuia de judecare sub control judiciar pe cautiune, in dosarul in care este judecat pentru nefinantarea Centrului Militar Zonal, informeaza Mediafax.

Alba: Mircea Molot si celelalte patru persoane retinute alaturi de el, cercetati sub control judiciar

Seful Consiliului Judetean Hunedoara, Mircea Molot, vicepresedintele CJ, Tiberiu Balint, ginerele lui Molot, Roberto Patrik Venter, si oamenii de afaceri Vasile Axinte si Pup Emanoil Milica, retinuti pentru.

Deputalul Ion Dinita a scapat definitiv de arest. Va fi cercetat sub control judiciar

Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins contestatia procurorilor care cereau inlocuirea masurii de control judiciar cu cea de arest preventiv. Au respins de asemenea si cererea lui Dinita a fi cercetat in libertate. Deputatul brasovean ramane sun control judiciar in dosarul contractelor ilegale acordate de Consiliul Judetran Brasov.

Catalin Teodorescu, plasat sub control judiciar de DNA, dupa ce deputatii l-au salvat de la arestul preventiv (VIDEO)

Deputatul Catalin Teodorescu, cercetat in dosarul fostei sefe DIICOT Alina Bica, s-a prezentat miercuri la sediul DNA, unde i-a fost adus la cunostinta faptul ca procurorii au dispus punerea in miscare a.

DNA: Deputatul Catalin Teodorescu, pus sub control judiciar dupa ce solicitarea de incuviintare a arestarii preventive a fost respinsa de plenul Camerei Deputatilor

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au dispus punerea in miscare a actiunii penale si luarea masurii controlului judiciar pe toata durata urmaririi penale, incepand de miercuri - 3 decembrie, fata de deputatul Catalin Florin Teodorescu, suspectat de abuz in serviciu, se arata intr-un comunicat de presa al DNA. Catalin Teodorescu s-a prezentat miercuri la sediul DNA, la scurt timp dupa ce solicitarea ministrului Justitiei de incuviintare a arestarii preventive a sa in dosarul in care este implicata si fosta sefa a DIICOT Alina Bica a fost respinsa pentru ca nu s-a intrunit majoritatea de voturi.

Catalin Teodorescu (PDL) pus sub control judiciar in dosarul Bica. Se cere FILMUL VOTULUI. Marko Attila (UDMR), verde pentru arestare

Haos in Parlament, dupa ce unul dintre cei doi deputati acuzati in dosarul Bica a fost scapat de arest, de colegii lui. Desi initial a fost anuntata aprobarea ambelor cereri de arestare, si cea pe numele UDMR-.

Deputatul Catalin Teodorescu, pus sub control judiciar, pentru abuz in serviciu

Deputatul PDL Catalin Teodorescu a fost audiat la Directia Nationala Anticoruptie, potrivit B1 TV.

VIDEO. Deputatul Catalin Teodorescu, pus sub control judiciar pentru abuz in serviciu

Deputatul PDL Catalin Teodorescu a fost audiat la Directia Nationala Anticoruptie, potrivit B1 TV.

Afacerile si infractiunile baronului de Hunedoara. Cum a directionat Mircea Molot banii publici catre firmele familiei

Directia Nationala Anticoruptie Alba Iulia a facut public joi, 4 decembrie, un comunicat de presa prin care oferta detalii cu privire la dosarul de coruptie in care este inculpat presedintele Consiliului Judetean Hunedoara, Mircea Molot. Acesta este acuzat, printre altele, de mai multe infractiuni de luare de mita si trafic de influenta.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )