Libnet.ro
UNICEF

18:30

Mircea Rednic gata sa-l aduca la CFR Cluj pe Bokila II. Vezi cine este.

România Liberă România Liberă,
Mircea Rednic gata sa-l aduca la CFR Cluj pe Bokila II. Vezi cine este.

Mircea Rednic este in tratative cu un alt jucator din Benelux pentru a-l aduce in Liga 1. Dupa ce anul trecut il aducea la Petrolul pe Jeremy Bokila, urmatorul ajuns in Liga 1 ar putea fi Benjamin Mokulu, conform sptfm. ro. Mokulu, jucator belgian, congolez la origini, la fel ca si Bokila, este foarte aproape de a semna cu CFR Cluj, dupa ce luna trecuta si-a incheiat socotelile cu Lokeren, formatie din prima liga belgian, care a terminat ultimul sezon pe pozitia a sasea. Benjamin Mokulu, care . continuă pe România Liberă

Noua jucatori si-au incheiat contractele cu CFR Cluj.

Clubul CFR Cluj a anuntat, luni, pe site-ul oficial, ca noua jucatori care au facut parte din lot in sezonul trecut si-au incheiat contractul cu gruparea clujeana, potrivit Mediafax. Jucatorii care si-au incheiat contractul cu echipa CFR 1907 Cluj sunt urmatorii: Nuno Claro, Nuno Diogo, Nicolas Godemeche, Cristian Panin, Weldon, Kivuvu, Bjelanovici, Obiora si Celestino! Le multumim tuturor pentru aportul adus echipei noastre si le dorim mult succes in continuare!, se arata pe site-ul .

Pandurul Dan Nistor, transferat la CFR Cluj

Presedintele clubului Pandurii Targu Jiu, Marin Condescu, a anuntat ca s-a ajuns la un acord cu CFR Cluj pentru un transfer al lui Dan Nistor. CFR Cluj trebuie sa ajunga acum la un acord cu jucatorul.

Curatenia de vara: CFR Cluj s-a despartit de 9 fotbalisti

Oficialii echipei CFR au anuntat, pe site-ul oficial, ca a echipa din Gruia s-a despartit de noua jucatori in aceasta saptamana. Nuno Claro, Nuno Diogo, Panin, Godemeche si Bjelanovic sunt doar cativa dintre acestia.

ştiri din Sport

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2864 seconds )