Libnet.ro
UNICEF

06:00

Mircea Sandu a dezvaluit cati bani a incasat in cei 24 de ani cat a fost seful FRF: Am castigat putin, as fi meritat mai mult!

Adevărul Adevărul,
Mircea Sandu a dezvaluit cati bani a incasat in cei 24 de ani cat a fost seful FRF: Am castigat putin, as fi meritat mai mult!

Fostul presedinte al FRF, Mircea Sandu, a recunoscut recent cu cati bani a fost remunerat de federatie in lunga domnie de 24 de ani la carma acestei institutii. Desi suma este de ordinul milioanelor de euro, Nasu sustine ca ar fi meritat mai mult decat atat. continuă pe Adevărul

Mircea Sandu nu vrea sa fie deranjat prea mult: Cei din Federatie sa nu ma calce pe bombeu, eu am treaba mea

Presedintele de onoare al FRF, Mircea Sandu, a declarat ca in cazul in care s-au incalcat regulamentele in organizarea alegerilor la presedintia federatiei ar trebui sa raspunda cei responsabili. Ce uita sa spuna Nasul este ca el si fosta echipa de la FRF s-au ocupat de organizarea alegerilor.

Mircea Sandu, dupa renta nesimtita pe care si-a fixat-o din banii FRF: Este mult prea putin ce primesc! Fara 200.000 de euro pe an n-as mai face nimic in fotbal

Dupa 24 de ani in fruntea FRF, Mircea Sandu a decis sa plece de la Federatie nu inainte de a-si fixa o renta viagera mai mare decat salariul succesorului sau.

Business report: Nota de plata pentru scumpirea gazelor: 525.000 de locuri de munca si reintrarea in recesiune; Cati bani a dat Romania la bugetul UE de la aderare si pana in prezent. Cat a primit in schimb; Studiu de impact: 220 de mari companii nu vor

Asigurarile RCA si pentru locuinte se vor scumpi in 2014. Brokerii anticipeaza o crestere medie de 10-20 de euro a tarifelor la asigurarea obligatorie de raspundere civila auto, pana la finalul anului. Numeroase companii de asigurari si-au. Industria ITC se sprijina pe stat pentru investitii. Piata muncii se resimte dupa recesiune, iar tinerii sub 25 de ani sunt cei mai afectati. La fel si crearea de noi locuri de munca, unde cel mai important lucru nu este ajutorul de la stat.

Cati bani cheltuie romanii pe internet?.

Romanii care fac cumparaturi de pe internet aleg produse sau servicii care nu depasesc 100 de euro, este concluzia un studiu realizat la inceputul anului de catre compania de cercetare de marketing Daedalus Millward Brown. Studiul arata ca numarul femeilor care au cumparat lucruri cu valoare redusa pana in 20 de euro) de pe internet in ultima jumatate de an este aproape dublu fata de cel al barbatilor 21,7% femei versus 12,6% barbati). Studiul a mai aratat ca tinerii tind sa cumpere produse .

Cati bani a pierdut Dambovita in urma disputei cu Prahova. Miza: monumentele naturii Babele si Sfinxul

Guvernul Romaniei s-a dovedit a fi incapabil sa gestioneze o problema de granituire intre doua judete care isi disputa de ani de zile doua dintre cele mai importante monumente ale naturii din Romania: Babele si Sfinxul. in tot acest timp, investitorii cu putere financiara vin si pleaca, pentru ca nu stiu al cui este terenul.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )