Libnet.ro
UNICEF

07:30

Mircea Sandu isi face scoala de fotbal

Online Sport Online Sport,
Mircea Sandu isi face scoala de fotbal

Fostul presedinte al Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu, a anuntat, luni, intr-o conferinta de presa, ca intentioneaza sa deschida o scoala de fotbal alaturi de fostul international Florin Radu Raducioiu in Sectorul 2 al Capitalei. continuă pe Online Sport

Mircea Sandu vrea sa infiinteze o scoala de fotbal care sa poarte numele fostului international Florin Raducioiu

Fostul presedinte al FRF, Mircea Sandu, a anuntat, luni, ca vrea sa infiinteze o scoala de fotbal, care sa poarte numele fostului international Florin Raducioiu, scrie Mediafax. Scoala se va afla in sectorul.

Mircea Sandu: Din sezonul viitor, Lucescu va fi in Turcia, probabil la Fenerbahce

Fostul presedinte al FRF Mircea Sandu a declarat, luni, ca antrenorul Mircea Lucescu va pleca de la Sahtior Donetk si va activa incepand cu sezonul viitor in campionatul Turciei, probabil la Fenerbahce, club care l-a dorit inca de anul trecut.

Mircea Sandu anunta viitoarea destinatie a lui Lucescu. Ce echipa va urma dupa Sahtior

Fostul presedinte al FRF Mircea Sandu a spus ca dupa ce va pleca de la Sahtior Donetk, in aceasta vara, Mircea Lucescu va prelua banca tehnica a unei echipe care lupta la titlu in Turcia.

Mircea Sandu anunta urmatoarea destinatie a lui Mircea Lucescu

Aventura lui Mircea Lucescu in Ucraina se apropie de final, iar tehnicianul roman este tot mai aproape de o revenire intr-un campionat pe care il cunoaste foarte bine.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )