Libnet.ro
UNICEF

20:00

Mircea Sandu spune ca nu am iesit din cursa pentru EURO 2020

Online Sport Online Sport,
Mircea Sandu spune ca nu am iesit din cursa pentru EURO 2020

Mircea Sandu, presedintele FRF, a declarat ca Romania nu a fost eliminata din cursa pentru gazduirea Campionatului European de Fotbal 2020, asa cum a scris marti presa germana. continuă pe Online Sport

DOSARUL TRANSFERURILOR. Mircea Sandu: Pana nu e o decizie definitiva, nu pot sa ma pronunt.

Presedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat, luni, ca nu poate sa se pronunte in privinta deciziilor Curtii de Apel Bucuresti in Dosarul Transferurilor, deoarece nu sunt definitive, si a subliniat ca in aceasta speta este vorba despre o actiune comerciala intre cluburi si agentii jucatorilor, potrivit Mediafax. Astazi n-a fost dat un verdict. Trebuie sa respectam instantele romanesti pentru ca iata si politicienii au inceput sa clacheze. Fiecare trebuie sa isi dovedeasca nevinovatia, asa cum .

Adversarul de astazi al tricolorilor preda lectii de iesit din criza

Echipa nationala de fotbal intalneste astazi prima reprezentativa a Belgiei, echipa cu cea mai spectaculoasa crestere in plan sportiv si financiar din Europa.

in anul 2011, din 515 milioane euro atrasi de statul roman, 505 milioane euro sunt suspectate de frauda

Europarlamentarul Catalin Ivan, liderul delegatiei PSD din Parlamentul European PE), a declarat ca 505 milioane de euro din cele 515 milioane de euro de fonduri de coeziune absorbite de Guvernul Boc in 2011 sunt susceptibile de frauda, potrivit unui raport din aceasta toamna al DG Regio, ajuns la Comisia de Control Bugetar a PE, conform surselor de presa.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )