Libnet.ro
UNICEF

08:00

Mircea Sandu: Steaua sa fie pregatita pentru apel si TAS

Adevărul Adevărul,
Mircea Sandu: Steaua sa fie pregatita pentru apel si TAS

UEFA intarzie cu anuntul deciziei luate in cazul Stelei, dar Mircea Sandu, presedintele FRF, le-a recomandat ros-albastrilor sa fie pregatiti si pentru pasii urmatori de atac, in cazul unui prim verdict defavorabil. Oficialul FRF a mai spus ca Romania nu va pierde locul din preliminariile Ligii Campionilor, chiar in cazul in care Stelei ii va fi blocat accesul in cupele europene. continuă pe Adevărul

SCANDAL STEAUA. Mircea Sandu da asigurari : Romania nu pierde locul de Liga Campionilor.

Presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu, a declarat, luni seara, agentiei Mediafax ca in cazul in care Steaua va fi exclusa din competitiile europene Romania nu va pierde locul din Liga Campionilor, care ar urma sa fie preluat de vicecampioana Pandurii Targu Jiu. Deci, indiferent de verdictul de azi, Steaua are caile de atac, fara doar si poate. Si trebuie sa se decida inainte de a incepe competitia. Pentru ca in cazul in care Steaua este exclusa definitiv, dupa cele trei .

SCANDAL STEAUA. Mircea Sandu asigura: Romania nu pierde locul din Liga Campionilor.

Presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu, a declarat, luni seara, agentiei Mediafax, ca, in cazul in care Steaua va fi exclusa din competitiile europene, Romania nu va pierde locul din Liga Campionilor, care ar urma sa fie preluat de vicecampioana Pandurii Targu Jiu. Deci, indiferent de verdictul de azi, Steaua are caile de atac, fara doar si poate. Si trebuie sa se decida inainte de a incepe competitia. Pentru ca in cazul in care Steaua este exclusa definitiv, dupa cele trei .

Mircea Sandu: Romania nu pierde locul de Liga Campionilor in cazul excluderii Stelei

Presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu, a declarat ca in cazul in care Steaua va fi exclusa din competitiile europene, Romania nu va pierde locul din Liga Campionilor, pentru ca ar urma sa fie.

Mircea Sandu despre decizia UEFA: Cred ca a fost o analiza comparativa intre Fenerbahce - Besiktas si Steaua

Presedintele FRF, Mircea Sandu, a spus, marti seara, dupa decizia UEFA de a permite echipei Steaua sa evolueze in Liga Campionilor, ca, in opinia sa, s-a facut o analiza comparativa intre cazurile Fenerbahce.

Mircea Sandu vine cu o propunere pentru Muntenegru. Vezi gestul sefului FRF!.

Presedintele FRF, Mircea Sandu, i-a adresat sefului federatiei din Muntenegru, Dejan Savicevici, o scrisoare de multumire pentru ajutorul pe care populatia din Podgorica l-a oferit victimelor accidentului rutier de la Grlo. Seful FRF i-a facut si o propunere lui Savicevici, organizarea unui meci amical in Romania, conform Mediafax. Eu, personal si in numele Federatiei Romane de Fotbal, doresc sa exprim profunda recunostinta pentru extraordinara lectie de viata pe care poporul din Muntenegru .

Mircea Sandu propune un meci amical cu Muntenegru, in memoria victimelor accidentului de autocar

Mircea Sandu propune ca, anul viitor, echipa de fotbal a Romaniei sa joace o partida amicala cu cea din Muntenegru. Evenimentul ar urma sa comemoreze victimele accidentului de autocar produs in fosta tara.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )