Libnet.ro
UNICEF

05:00

Miron Cozma: Eu am provocat redeschiderea dosarului Mineriadei

România Liberă România Liberă,
Miron Cozma: Eu am provocat redeschiderea dosarului Mineriadei

Miron Cozma a declarat, marti seara, la emisiunea Ultimul Cuvant de la B1 TV, ca minerii nu au facut decat lucruri bune pentru Romania. continuă pe România Liberă

Miron Cozma: Eu am provocat redeschiderea dosarului mineriadei. Am fost recunoscut drept liderul de sindicat nr.1 in lume (VIDEO)

Miron Cozma a declarat, marti seara, la emisiunea Ultimul Cuvant difuzata de B1Tv, ca minerii nu au facut decat lucruri bune pentru Romania si ca Natiunile Unite i-au acordat, in anii 90, titulatura de.

Ce spune Petre Roman despre redeschiderea dosarului Mineriadei

Fostul premier din perioada mineriadei din 13-15 iunie 1990, Petre Roman, a declarat ca redeschiderea dosarului Mineriadei este indreptatita si a precizat ca este important sa fie gasiti cei care au instigat in strada, relateaza Mediafax.

Marian Munteanu, fost lider al studentilor, despre redeschiderea dosarului Mineriadei: Au fost facute putine lucruri pentru lamurirea situatiei de atunci (VIDEO)

Marian Munteanu, fost lider al studentilor din perioada 1989 - 1990, a declarat luni in cadrul emisiunii Romania acum de pe B1 TV, referitor la redeschiderea dosarului Mineriadei din 1990 ca pana acum s-au.

Radu Banciu, despre redeschiderea dosarului mineriadei: Speram ca Iliescu va face inchisoare pe viata (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, luni, despre anuntul oficial privind redeschiderea dosarului mineriadei din 1990, afirmand ca spera ca fostul presedinte Ion Iliescu sa fie pedepsit pentru ce s-a intamplat. Trebuie sa.

Petre Roman, despre redeschiderea dosarului Mineriadei: As vrea sa ii gasim pe cei care au instigat

Fostul premier din perioada mineriadei din 13-15 iunie 1990, Petre Roman, a declarat pentru Mediafax ca este cat se poate de indreptatita redeschiderea dosarului acelor evenimente, precizand ca, dincolo de.

Petre Roman despre redeschiderea dosarului mineriadei: As vrea sa ii gasim pe instigatori

Fostul premier din perioada mineriadei din 13-15 iunie 1990, Petre Roman, a declarat ca este cat se poate de indreptatita redeschiderea dosarului acelor evenimente, precizand ca, dincolo de interesele de ordin.

Ion Iliescu, despre redeschiderea dosarului Mineriadei: Nu am motive nici sa am surprize, nici sa nu am surprize

Fostul presedinte al Romanei, Ion Iliescu a declarat luni, dupa decizia procurorilor Parchetului inaltei Curti de Casatie si Justitie de redeschidere a urmaririi penale in dosarul mineriadei din 13-15 iunie.

Procurorul Dan Voinea, despre redeschiderea dosarului Mineriadei: Dosarul este gata din punct de vedere al probatoriului. Salut decizia inaltei Curti (VIDEO)

Procurorul Dan Voinea, cel care s-a ocupat la un moment dat de dosarul Mineriadei, a declarat luni pentru B1 TV, in contextul redeschiderii cazului, ca dosarul este gata din punctul de vedere al probatoriului,.

Instanta suprema confirma REDESCHIDEREA dosarului mineriadei din iunie 1990

Instanta suprema a confirmat definitiv, luni, decizia procurorilor Parchetului ICCJ de redeschidere a urmaririi penale in dosarul mineriadei din 13-15 iunie 1990, in ancheta fiind vizate circumstantele in care au.

Revolutionarii acuza TVR de omiterea intentionata a stirilor care au dus la redeschiderea dosarului Mineriadei

Asociatia 21 Decembrie a sesizat Parlamentul Romaniei cu privire la faptul ca TVR, a omis intentionat, difuzarea stirilor legate de dosarul de revizuire aflat pe rolul inaltei Curti de Casatie si Justitie, care.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2383 seconds )