Libnet.ro
UNICEF

23:45

Miscare importanta pe piata evenimentelor: Wall-Street.ro devine partener cu 2Parale pentru organizarea ecomTIM 2013

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Miscare importanta pe piata evenimentelor: Wall-Street.ro devine partener cu 2Parale pentru organizarea ecomTIM 2013

Cotidianul de afaceri Wall-Street. ro va organiza urmatoarea editie a conferintei dedicate comertului online EcomTIM 2013, preluand astfel parte din prerogative de la fondatorul evenimentului regional de eCommerce, 2Parale. ro . continuă pe Wall-Street Ro

Orange: Cererea pentru iPhone 5 este de 3 ori mai mare decat pentru modelul precedent

Cererea pentru iPhone 5 este de trei ori mai mare decat pentru modelul precedent datorita ofertei comerciale cu care este vandut noul terminal, au declarat pentru Wall-Street. ro, oficialii Orange, cel mai mare operator telecom de pe piata locala.

Vodafone: Vindem cateva mii de iPhone pana la finalul anului. Zeci de telefoane au fost cumparate in noaptea lansarii

Utilizatorii Vodafone, al doilea operator de telecomunicatii de pe piata locala, vor achizitiona cateva mii de telefoane iPhone 5, pana la sfarsitul acestui an, au declarat reprezentantii companiei pentru Wall-Street. ro.

Turcii sunt pe cai mari: vor propria uniune monetara si resping zona euro

Turcia ar trebui sa infiinteze propria uniune monetara a lirei turcesti in loc sa adere la zona euro, reiese dintr-o declaratie ambigua a premierului de la Ankara, Recep Tayyip Erdogan, care a declansat dezbateri in presa locala, potrivit Wall Street.

GMP Advertising o numeste director executiv pe Andreea Nemens. Felix Tataru: Eu sunt antreprenor

Andreea Nemens 34 de ani) a fost promovata de la inceputul lunii noiembrie ca director executiv al GMP Advertising, una dintre cele mai mari agentii independente de pe piata locala, cu afaceri de 1,78 milioane de euro anul trecut. Felix Tataru,.

Enoiu, seful agentiei McCann Erickson, investeste 4-5 mil. euro in energie solara

Bogdan Enoiu, seful McCann Worldgroup Romania, al patrulea grup de comunicare de pe piata locala, a investit in ultimul an aproximativ doua milioane de euro in afaceri cu panouri solare, in urmatoarele luni avand in plan sa aloce alte doua-trei.

UPC continua sa creasca pe televiziune digitala, net si telefonie. 30% dintre clientii de internet au viteze de 60 si 120 Mbps

UPC Romania, unul dintre cei mai mari operatori de telecom de pe piata locala, a continuat sa creasca pe televiziune digitala prin cablu si prin satelit DTH), internet si telefonie fixa, compania inregistrand astfel scaderi doar pe segmentul de cablu.

Broker: Fara o crestere economica reala, bursele nu au cum sa evolueze pozitiv

Bursa de la Bucuresti a scazut cu 0,18%, intr-o piata in care cei mai multi investitori au continuat sa adopte pozitii de asteptare, iar tranzactiile cu actiunile OMV Petrom SNP) si Fondul Proprietatea FP) au asigurat peste jumatate din lichiditatea.

Top On The Move: Coca-Cola, Intercontinental si Aon au facut schimbari in management

Pe final de octombrie, companii importante de pe piata locala au anuntat schimbari de management, fie ca a fost vorba de promovari sau inlaturari din functie. Afla care au fost acestea.

Wall Street deschide in scadere

Bursa din Statele Unite a deschis sedinta de tranzactionare de astazi in scadere.

Wall Street deschide indecis

Bursa din Statele Unite a deschis sedinta de tranzactionare de astazi indecis.

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )