Libnet.ro
UNICEF

10:30

Miscarea Populara: Victor Ponta, un brutar care vinde un milion de gogosi

Adevărul Adevărul,
Miscarea Populara: Victor Ponta, un brutar care vinde un milion de gogosi

Presedintele Partidului Miscarea Populara PMP), Eugen Tomac, cere demisia lui Victor Ponta din fruntea Guvernului, motivand ca premierul este doar un brutar care vinde un milion de gogosi, in locul celor un milion de locuri de munca promise. continuă pe Adevărul

Presedintele Partidului Miscarea Populara, despre Crin Antonescu: Este una dintre cele mai mari catastrofe pe scena politica

Presedintele Partidului Miscarea Populara, Eugen Tomac, a declarat, sambata, ca liderul PNL, Crin Antonescu, este una dintre cele mai mari catastrofe pe scena politica, avand in ultima perioada iesiri antieuropene si antidemocratice, iar un astfel de comportament denota lipsa de viziune, relateaza Mediafax.

Victor Ponta lasa proiectul Rosia Montana pe seama Parlamentului

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca orice explorare sau exploatare va incepe la Rosia Montana numai in masura in care Parlamentul Romaniei va adopta o lege care sa prevada intre altele conditiile de mediu, conditiile de participare a statului roman, dar si soarta banilor rezultati din redeventa, transmite Agerpres.

Udrea, despre declaratia lui Victor Ponta de a invita PDL la negocieri: Este doar o strategie de comunicare a premierului

Deputatul PDL, Elena Udrea, a declarat luni ca disponibilitatea premierului Victor Ponta de a invita PDL la negocieri pe teme economice este doar un exercitiu de imagine, pentru ca specialistii sai i-au recomandat sa inceteze cu acest razboi politic pe care l-a purtat de cand s-a intors din vacanta.

Victor Ponta sustine o conferinta de presa la sediul USL, de la ora 18.00

Liderii USL Victor Ponta si Daniel Chitoiu sustin luni, de la ora 18. 00, o declaratie de presa la sediul central al USL, in contextul in care impotriva lui Ovidiu Silaghi, propus de liberali pentru postul de ministru al Transporturilor, s-a cerut inceperea urmaririi penale.

Victor Ponta: Ma simt intr-un fel vinovat fata de toti oamenii pe care ii propun, cand ii propun li se descopera ceva

Premierul Victor Ponta si vicepremierul Daniel Chitoiu, vicepresedinte al PNL, au sustinut o conferinta de presa la ora 18. 00 la sediul USL. Procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a cerut joi inceperea urmaririi penale impotriva deputatului PNL Ovidiu Silaghi, pentru trafic de influenta. Ovidiu Silaghi este propus de PNL pentru functia de ministru al Transporturilor, dupa ce fostul ministru, Relu Fenechiu, a fost condamnat in prima instanta la cinci ani de inchisoare. HotNews. ro transmite LIVE TEXT declaratiile prim-ministrului.

Victor Ponta: In 2013 nu vor fi cresteri de salarii si nu vor fi majorate taxele si impozitele

Premierul Victor Ponta a anuntat ca in 2013 nu vor fi cresteri de salarii, iar taxele si impozitele nu se vor majora pana la sfarsitul anului. Pana la sfarsitul acestui an nu se majoreaza nicio taxa. E vorba doar de accizele la yachturi, ceasuri si alcool. Daca ma cearta cineva de ce am marit accizele la ceasuri pentru reducerea TVA la paine ma bucur. De la 1 ianuarie 2014 pentru a compensa faptul ca nu mai luam de la pensionarii cu pensie sub 740 de lei contributia pentru sanatate, cei care au si veniturile din chirii platesc 5,5% pentru sanatate, a afirmat premierul duminica seara.

Victor Ponta: Numai doamna Udrea poate sa spuna ca Basescu i-a facut bine in acesti zece ani. Sunt pregatit sa rezist in cele 68 de saptamani care i-au mai ramas din mandat

Prim-ministrul Romaniei, Victor Ponta, a comentat duminica seara, in cadrul unei emisiuni TV de la Antena 3 despre relatia sa cu Traian Basescu, precum si despre evolutia presedintelui din ultimul timp.

Victor Ponta va numi luni pe cei opt sefi ai Directiilor Regionale Antifrauda

Premierul Victor Ponta a declarat ca numirile celor opt sefi ai Directiilor Regionale Antifrauda vor fi facute luni, dupa care vor fi organizate concursuri pentru infiintarea acestor structuri regionale, potrivit surselor de presa.

Victor Ponta: Scaderea cotei unice presupune o marire a diferentei de venituri intre cei cu salarii mici si cei cu salarii mari

Premierul Victor Ponta a replicat, luni, propunerilor pe zona economica venite din partea PDL, spunand ca a luat act de propunerea reducerii cotei unice si a contributiilor de asigurari sociale. Nu respingem de.

Victor Ponta: Ovidiu Silaghi si-a retras candidatura la Ministerul Transporturilor (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a anuntat, luni, in cadrul unei conferinte de presa, ca deputatul PNL OvidiuSilaghi si-a retras candidatura pentru functia de sef al MinsiteruluiTransporturilor. Decizia.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2351 seconds )