Libnet.ro
UNICEF

19:30

Miss Disapora Models International. Cele mai frumoase femei din America vin la Sibiu

Adevărul Adevărul,
Miss Disapora Models International. Cele mai frumoase femei din America vin la Sibiu

Pentru prima data in cei opt ani de existenta, concursul Miss Diaspora Models International organizeaza marea finala anuala in Romania. Printre participante se afla si o romanca. Mihaela Elena Williams are 21 de ani si este studenta la arte in cadrul Brooklyn College. continuă pe Adevărul

Cele mai frumoase femei din America vin la Sibiu! O romanca va candida la titlul de Miss Diaspora Models International!

Pentru prima data in cei opt ani de existenta, concursul Miss Diaspora Models International organizeaza marea finala anuala in Romania. Continue reading .

The Sun: Romania are cele mai sexy femei militar

Romania ar avea cele mai sexy femei, anunta un sondaj The Sun. La sondaj au participat 15. 741 de persoane care au evoluat fotografiile mai multor femei militar din mai multe tari. Poate ca armata romana.

The Sun: Romania are cele mai sexy femei militar

Romania are cele mai sexy femei militar, potrivit unui sondaj realizat in randul cititorilor tabloidului britanic The Sun, care au evaluat fotografii cu soldati ai armatelor din mai multe tari.

The Sun: Romania, pe primul loc in lume in acest clasament. Avem cele mai sexy femei soldat

Nu dispunem de forta celor mai mari puteri militare din lume, dar avem un capitol cu care ne putem mandri. Romania are cele mai sexy femei soldat din lume, potrivit unui sondaj realizat de The Sun si publicat de.

Romania are cele mai sexy femei soldat din lume, potrivit publicatiei The Sun

Romania a iesit pe primul loc intr-un sondaj realizat de publicatia The Sun pentru a stabili un Top 20 al celor mai cele sexy femei soldat din lume. Romania a obtinut 2. 656 de voturi, reprezentand o cota de 17% din numarul total.

Omul care trimite pe Pamant cele mai frumoase fotografii. Imaginea pe care putini oameni au ocazia sa o vada

Aflat in interiorul cupolei Statiei Spatiale Internationale, astronautul Chris Cassidy fotografiaza Terra de la o inaltime de 400 de kilometri. La randul sau, inginerul NASA a fost fotografiat de unul.

Faze Tari: Serviti, va rog, o cafeluta cu girafa; Tabloidul britanic The Sun: In Romania sunt cele mai sexy femei militar; Captura de Cartea Recordurilor. Au prins un rechin de 600 kg

Aparitie divina bizara: Ce au descoperit angajatii unui aeroport. Calatorii care astepta sa decoleze avioanele se pot bucura de un mic miracol. Angajatilor unui aeroport din SUA nu le-a venit sa creada. Cum arata burgerul de 3. 000 de calorii. Conducerea unui fast-food a interzis vanzarea lui. Un produs alcatuit din 9 sandvisuri, lansat ca o simpla gluma menita sa faca reclama unui lant de fast-food, a devenit foarte popular.

TOP: cele mai bune tari pentru viitoarele mame

Marea Britanie, China sau Finlanda se numara printre tarile care acorda cele mai multe avantaje viitoarelor mame, arata un clasament realizat de Marketwatch .

Alunecarea de teren de la Seciurile, una dintre cele mai mari calamitati din istoria Gorjului

Alunecarea de teren din satul Seciurile, comuna Rosia de Amaradia, care a avut loc in primavara anului 2006, este considerata una dintre cele mai mari calamitati din istoria judetului Gorj.

TOPUL agentiilor de turism din Romania care vand cele mai multe pachete.

Happy Tour si Eximtur raman cele mai mari agentii de turism din Romania dupa cifra de afaceri, urmate de Christian Tour, al carui actionar, Cristian Pandel, devine, la 37 de ani, romanul care detine cel mai mare grup de agentii de turism, cu afaceri cumulate de 180 milioane lei, informeaza Mediafax. Christian Tour intra in primele trei agentii de turism dupa ce a inregistrat la Ministerul Finantelor cifra de afaceri de 155,8 milioane de euro, obtinuta anul trecut. In ultimii ani, firma .

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )