Libnet.ro
UNICEF

18:00

Misu Negritoiu, ASF: In piata de asigurari, am urmarit sa ramana bani pentru despagubiri

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Misu Negritoiu, ASF: In piata de asigurari, am urmarit sa ramana bani pentru despagubiri

Setul de masuri introduse in a doua jumatate a anului, pentru stabilizarea pietei de asigurari, a urmarit cu precadere reinstaurarea regulilor de baza in activitatea de asigurari, in principal RCA, in special prin reducerea costurilor de intermediere. continuă pe Wall-Street Ro

Negritoiu, ASF: Am putea avea un investitor strain la Astra la sfarsitul lunii martie 2015

Informatiile din banca de date deschisa in procesul de atragere a unui investitor pentru capitalizarea Astra Asigurari au fost accesate de 3-4 investitori, urmand ca procesul sa se incheie in martie 2015, a precizat presedintele ASF, Misu Negritoiu.

Misu Negritoiu, seful ASF: 91 de sefi din ASF au disparut. La sfarsitul anului in ASF vor fi 500 de angajati, mai putin cu 110 angajati decat la inceputul lui 2014

Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) va avea 500 de angajati la sfarsitul acestui an, mai putin cu 110 angajati fata de inceputul acestui an, ca urmare a procesului de restructurare a institutiei, a declarat marti Misu Negritoiu, presedintele autoritatii. 91 de sefi au disparut, in urma modificarii organigramei, dar asta nu inseamna ca toti au parasit institutia. Unii dintre ei concureaza pentru o functie de executie in cadrul autoritatii, a mai precizat Negritoiu.

Misu Negritoiu: Pretul mediu al politelor RCA ar putea creste cu 3% in 2015

Pretul mediu al politelor de raspundere civila auto RCA) ar putea creste cu 3% anul viitor, pe fondul unei rate combinate a daunei supraunitare, a declarat presedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), Misu Negritoiu.

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,275 seconds )