Libnet.ro
UNICEF

07:30

Miting in Piata Victoriei din Timisoara impotriva coruptiei din sistemul sanitar

Adevărul Adevărul,
Miting in Piata Victoriei din Timisoara impotriva coruptiei din sistemul sanitar

Timisorenii isi strang randurile pe Facebook, pentru un miting impotriva coruptiei din sistemul medical. Protestul este programat vineri, la ora 19. 00, in Piata Victoriei. continuă pe Adevărul

Cum a incercat un avocat din Timisoara sa pacaleasca instantele cu privire la plata taxei de timbru

Un avocat din Timisoara este cercetat de procurori dupa ce a a depus in trei dosare inregistrate pe rolul instantelor din circumscriptia Curtii de Apel Timisoara mai multe chitante ce atestau plata taxelor de timbru, sustrase din alte dosare deja solutionate, cu scopul de a induce in eroare instanta cu privire la achitarea taxelor de timbru.

Protest in Piata Universitatii din Capitala. Sute de persoane acuza Ministerului Sanatatii si autoritatile pentru lipsa de masuri in cazul dezinfectantilor diluati (VIDEO)

Cateva sute de persoane protesteaza in Piata Universitatii, fata de probleme din sistemul medical si lipsa masurilor luate de autoritati. Situatia dezastruoasa din sanatate scoate oamenii.

Italianul care vrea sa ajunga primar intr-o comuna din Timisoara: Banatul imi aminteste de satul copilariei mele, cand nu aveam apa, canalizare si gaz la poarta (FOTO)

Giancarlo Ceruti, un cetatean italian, vrea sa cucereasca fotoliul de primar din comuna timisoreana Livezile, arata opiniatimisoarei. ro. Ceruti locuieste in Livezile de 8 ani in Banat, venind aici.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )