Libnet.ro
UNICEF

18:00

Miting de sustinere pentru eliminarea pasapoartelor pentru cetatenii Romaniei care calatoresc in Republica Moldova

B1 B1,
Miting de sustinere pentru eliminarea pasapoartelor pentru cetatenii Romaniei care calatoresc in Republica Moldova

Mai multe asociatii civile din Bucuresti si Chisinau cer eliminarea pasapoartelor pentru cetatenii Romaniei care calatoresc in Republica Moldova. Demersul va fi sustinut, duminica, 15 martie, de la ora. continuă pe B1

Asociatiile civice de la Bucuresti si Chisinau cer eliminarea pasapoartelor pentru cetatenii Romaniei care calatoresc in Republica Moldova

Cetatenii romani care calatoresc in Republica Moldova au nevoie de pasaport. Aceasta situatie ar trebui sa inceteze, in opinia asociatiilor civice de pe cele doua maluri ale Prutului. Si asta cu atat mai mult cu cat cel de-al doilea stat romanesc este, de mai bine de un an incoace, asociat al Uniunii Europene.

Manifest pentru eliminarea pasapoartelor pentru cetatenii romani la intrarea in Basarabia, duminica, 14.00

Aproximativ500 de persoane, inclusiv de la Chisinau, vor participa la o manifestatie stradala, duminica, 15 martie incepand cu ora 14. 00, in fata sediului Ministerului Afacerilor Externe al Romaniei.

Ministrul german de Externe: Sper ca noua strategie pentru romi a Guvernului Romaniei sa fie implementata cu fermitate

Ministrul german de Externe, Frank Walter Steinmeier, a declarat, luni seara, ca spera ca strategia pentru romi a Guvernului Romaniei sa fie implementata cu fermitate in conditiile in care aceasta etnie, in.

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )