Libnet.ro
UNICEF

22:30

MIZA inalnirii Ponta-Basescu. Premierul lasa responsabilitatea unui posibil esec european ...

România Liberă România Liberă,
MIZA inalnirii Ponta-Basescu. Premierul lasa responsabilitatea unui posibil esec european ...

Premierul Ponta a incercat sa fixeze un corset presedintelui Traian Basescu pentru participarea la summit-ul UE de saptamana viitoare evocand exercitarea dreptului de veto in cazul in care Romania nu va primi ceea ce doreste in negocierile privind bugetul european pentru perioada 2014-2020. Romania nu va putea insa sa adopte o pozitie intransigenta fara sprijinul unor tari precum Polonia si Spania iar Basescu risca sa fie acuzat la intoarcere ca a tradat interesele nationale. Ponta s-a dus . continuă pe România Liberă

Victor Ponta: Basescu a vorbit de milioane de voturi fraudate, ministrul Justitiei m-a informat ca sunt 600 de plangeri referitoare la referendum si trei persoane trimise in judecata

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri seara, la Antena 3, ca declaratiile din ultimele zile ale presedintelui Traian Basescu sunt iesiri electorale si dezinformari. Presedintele a vorbit din nou despre milioane de voturi fraudate. Am cerut ministrului Justitiei si astazi m-a informat, sunt 600 de plangeri referitoare la referendum si trimise in judecata pana in acest moment au fost trei persoane, a spus Ponta. Emisiune in desfasurare.

Ponta: Basescu are iesiri electorale, incercand sa ajute ARD-ul condus de lideri jalnici.

Ultimele declaratii ale presedintelui Traian Basescu reprezinta simple iesiri electorale si o dorinta de a ajuta ARD, o formatiune condusa in prezent de lideri jalnici, a declarat, miercuri seara, premierul Victor Ponta, potrivit Mediafax. El a sustinut totodata, la Antena 3, ca seful statului dezinformeaza in cazul observatorilor OSCE, care au mai fost trimisi si la alegeri din alte state. Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, ca Romania este suspectata ca nu mai este capabila sa .

O noua discutie Ponta-Basescu, pentru a decide cine merge la Consiliul European

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca dupa ce se va intoarce de la Bruxelles va avea o intalnire cu presedintele Traian Basescu, cel mai probabil miercuri, pentru a-l informa asupra negocierilor purtate si.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )