Libnet.ro
UNICEF

22:15

Moarte infioratoare pentru un barbat din Maramures: A fost ucis de cai

Antena3 Antena3,
Moarte infioratoare pentru un barbat din Maramures: A fost ucis de cai

Un barbat a decedat, sambata dupa-amiaza, calcat de cai, pe un drum dintr-o padure situata intr-o zona cu acces dificil, langa Cavnic, in judetul Maramures, interventia echipelor Salvamont si a elicopterului SMURD nereusind salvarea acestuia. continuă pe Antena3

Subiectele zilei: Firma de paza a jurnalistului Sorin Ovidiu Balan a pagubit statul cu peste 9 milioane de lei; Replica unui politist de la 112 pentru un barbat din Teleorman: Bai, Lache!; Cum vrea Primaria Cluj sa incurajeze elevii sa mearga cu transpor

Cand e favorizata Securitatea si scuipati in fata romanii. Istoria favorizarii tortionarilor si asasinilor Securitatii de catre magistrati. Mita pentru medici: 8 sefi ai companiei Pharma Krka audiaza angajatii din Romania. Voi stiati tot!. Cazul crimelor de la Caracal: Familia Macesanu a cerut oficial stramutarea procesului de la Tribunalul Olt. Dosarul celor doua crime de la Caracal.

Un barbat a fost ucis de cai, intr-o padure din Maramures

Un barbat de 32 de ani din Maramures a fost gasit de salvamontistii maramureseni in stare grava, pe un drum de munte.

Sfarsit tragic pentru un barbat din judetul Hunedoara! A fost strivit de o teava de mari dimensiuni

Un barbat de 60 de ani si-a pierdut viata, vineri dupa-amiaza, pe un santier din comuna Totesti, judetul Hunedoara, unde se lucreaza la o magistrala de gaze naturale, victima fiind strivita de o teava de mari dimensiuni ce era manevrata de un utilaj.

Un drum expres, solutia pentru traficul din Moldova: ce tine loc de autrostrada intre Bacau si Piatra Neamt

Moldova se afla intr-o situatie si mai dramatica, in comparatie cu restul Romaniei, cand vine vorba de autostrazi. Din fericire, autoritatile au inceput cautarea de alternative. Este foarte improbabil ca pe parcursul vietii noastre sa vedem numeroase autostrazi care sa lege colturi diametral opuse ale Romaniei. Indiferent cine se afla la guvernare, sansele ca problemele .

Cod galben de vant puternic, pentru jumatate din tara: Vremea rea se instaleaza, miercuri seara, in aproape toate regiunile Romaniei (VIDEO)

Meteorologii au emis, miercuri, o avertizare Cod galben de vant puternic pentru jumatate din tara. Moldova este lovita vijelii puternice, rafalele de vant puternic ajungand chiar si 90 kmh, iar zapada va fi.

Un barbat din Bucuresti a violat un minor si l-a filmat in timpul ororilor, iar in scurt timp imaginile au ajuns pe internet. Cum a fost prins individul de DIICOT

Procurorii DIICOT - Structura Centrala au retinut un barbat pentru savarsirea infractiunilor de pornografie infantila, act sexual cu un minor, corupere sexuala a minorilor si santaj, suspectul urmand sa fie prezentat miercuri instantei cu propunere de arestare preventiva.

Un barbat din Teleorman sustine ca un politist i s-ar fi adresat cu apelativul Bai Lache, la 112

Un politist din Teleorman i-ar fi spus unui barbat care a reclamat la 112 o femeie ce dansa in mijlocul drumului si se arunca in fata masinilor ca nu e treaba politistilor sa consilieze persoane cu probleme psihice. Apoi, politistul ar fi spus Bai Lache si a inchis, scrie Mediafax.

Primarul din Targu Mures, sanctionat pentru declaratii rasiste. A fost amendat cu 10.000 de lei. Prima sa reactie

Amenda uriasa pentru primarul din Targu Mures dupa declaratiile rasiste la adresa persoanelor de etnie roma si acelor care apartin grupurilor defavorizate.

MAE, atentionare de calatorie pentru romanii din Franta: Se anunta proteste masive in mai multe orase franceze

Ministrul Afacerilor Externe a lansat o atentionare de calatorie pentru romani aflati vineri in Franta, in conditiile in care autoritatile locale franceze prevad mai multe manifestatii si actiuni de.

eMAG face o schimbare importanta pentru livrarile din Bucuresti si Ilfov

Dezbaterile despre schimbarile climatice fac parte din agenda publica in aceasta perioada. Iar eMAG vrea sa-ti arate ca-i pasa de asta. eMAG e o companie gigant care a creat fenomenul de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )