Libnet.ro
UNICEF

13:46

Moartea politistului Gigina: ma tem ca ancheta e deja compromisa

Adevărul Adevărul,
Moartea politistului Gigina: ma tem ca ancheta e deja compromisa

Mi-am dat demisia la 12 minute dupa ce mi s-au adus acuzatii, a declarat saptamana trecuta, la Bucuresti, Antonio Di Pietro, faimosul procuror anti-Mafia, dupa care a adaugat: Dar spre deosebire de altii, eu stiam ca sunt nevinovat si am mers la judecator spre a-mi clarifica faptele. Distanta dintre Romania si Italia e de vreo doua mii de kilometri, dar intre Antonio Di Pietro si Gabriel Oprea e infinitul. continuă pe Adevărul

Omerta MAI. Politia invoca reguli ignorate in cazuri similare ca sa nu dea explicatii despre moartea politistului Gigina

Ministerul de Interne se ascunde in spatele anchetei procurorilor pentru a explica tacerea ministrului Gabriel Oprea in cazul mortii politistului Bogdan Gigina, care deschidea coloana oficiala a demnitarului. Oficialii MAI invoca o lege pe care nu s-au sinchisit sa o respecte in nenumarate alte cazuri, cum ar fi cel la politistului Gheorghe Ionescu, spulberat cu masina de un sofer turc.

Soferul vicepremierului Gabriel Oprea, audiat la Parchetul Capitalei in dosarul privind moartea politistului Gigina

Soferul vicepremierului Gabriel Oprea s-a prezentat, marti, la sediul Parchetului Capitalei pentru a fi audiat in dosarul deschis dupa ce politistul Bogdan Gigina a murit in timp ce facea parte din coloana oficiala a ministrului de Interne.

VIDEO Oprea, primele declaratii dupa moartea politistului: Speculatiile ca as fi incalcat legea sunt nefondate

Ministerul de Interne a Gabriel Oprea a facut primele declaratii de presa dupa accidentul in care politistul Bogdan Cosmin Gigina a murit dupa ce a cazut intr-o groapa in timp ce facea partea din coloana oficiala a vicepremierului.

Ion Raducanu, UNPR, despre cazul Gigina: Asta unde era cu gandul cand a cazut in groapa? Toti murim la un moment dat

Deputatul UNPR de Timis Ion Raducanu, vicepresedintele al partidului la nivel national si vicepresedinte al Comisiei de Aparare din Camera Deputatilor, a rectionat, intr-un comentariu pe Facebook, la adresa celor care solicita demisia lui Oprea. Deputatul de Timis a declarat mai apoi, pentru Adevarul, ce l-a determinat sa reactioneze, dar si care e opinia lui despre moartea politistului.

Adevarul: Gabriel Oprea se ducea acasa in seara accidentului mortal al politistului Gigina

Datele anchetei deschise de procurori in cazul mortii politistului Bogdan Gigina, care deschidea coloana oficiala a vicepremierului Gabriel Oprea, releva pana in acest moment ca demnitarul ar fi avut o intalnire la SRI si se indrepta spre casa in momentul accidentului, scrie Adevarul. ro.

EXCLUSIV De unde venea si unde se ducea ministrul Gabriel Oprea in seara accidentului mortal al politistului Gigina

Datele anchetei deschise de procurori in cazul mortii politistului Bogdan Gigina, care deschidea coloana oficiala a vicepremierului Gabriel Oprea, releva pana in acest moment ca demnitarul ar fi avut o intalnire la SRI si se indrepta spre casa in momentul accidentului. Gabriel Oprea a fost audiat, miercuri, de procurori.

Cazul politistului Gigina. Procurorii verifica daca a fost constituita legal coloana oficiala a lui Gabriel Oprea

Procurorii bucuresteni verifica daca a fost constituita legal coloana oficiala a lui Gabriel Oprea din care facea parte politistul Bogdan Gigina, care a murit dupa ce a cazut cu motocicleta intr-o groapa. Asta potrivit unui comunicat de presa emis duminica de Parchetul Capitalei care mai precizeaza ca in cele cinci zile scurse de la accident nu a primit toate documntele cerute.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )