Libnet.ro
UNICEF

01:05

Moda BIZARA care i-a cucerit pe tinerii din Coreea de Sud. Ce face aceasta tanara pe Internet, in fata a mii de oameni

Antena3 Antena3,
Moda BIZARA care i-a cucerit pe tinerii din Coreea de Sud. Ce face aceasta tanara pe Internet, in fata a mii de oameni

Coreea de Sud se poate lauda cu una dintre cele mai bizare tendinte in materie de hranit: voyerismul gastronomic. Numita muk-bang in coreeana, aceasta moda, cel putin bizara, presupune ca o persoana sa. continuă pe Antena3

UPDATE. Infotrafic: Care sunt drumurile inchise miercuri din cauza viscolului.

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania anunta ca, incepand cu ora 06:30, din cauza viscolului si a vizibilitatii extrem de reduse, a fost inchisa circulatia pe drumul national DN 1D Jilavele-Urziceni, km 27+000- km 42+333. Masura a fost luata la initiativa Politiei Rutiere, in vederea evitarii producerii accidentelor si ca deschiderea circulatiei va fi anuntata in timp util. --- Traficul este intrerupt, miercuri dimineata, din cauza conditiilor .

Infotrafic: Care sunt drumurile inchise miercuri din cauza viscolului.

Traficul este intrerupt, miercuri dimineata, din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, pe tronsonul Lehliu Fetesti al Autostrazii Soarelui si pe un sector de drum national DN 24D Balabanesti Tulcesti, in judetul Galati, informeaza Centrul Infotrafic. De asemenea, pe mai multe drumuri nationale sunt instituite restrictii de tonaj: DN 22 Ramnicu Sarat Buzau) Braila 7,5 tone);DN 22 Mihai Viteazul Ovidiu Constanta) 3, 5 tone);DN 2C Pogoanele .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2386 seconds )